Želi li ih neko udomiti
0
Keruša Negra okotila deset kučića
Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko je otac?
ZA lasva: 1-LAŠVA 2-TUĐMAN 3-ČOVIĆ 4-BAKIR 5-TIHIĆ 6-BIČAKČIĆ 7-LJUBIĆ 8-KARAĐIĆ 9-MILOŠEVIĆ 10-RATKO MLADIĆ KUJA SE ZOVE BORJANA KRIŠTO A OTAC JE DO DICK MADA MI NIJE JASNO KAKO TO DA KUJA MOŽE OKOTITI I KOJEG KRMKA.
E, jadnici, s duhovnog i ljudskog dna. Vidim, da niko, nikad nije cuo a kamo li procitao Jesenjina. Cast izuzecima!
e vala ako si me s ovim povezao, svaka cast, ipak mislim da ta keruša na koju si pomislio nije toliko interesantna koliko ova keruša.
pa kuje inače dolaze s onu starnu Drine ...
Otkad su BiH \"keruše\" i \"kučići\", a ne kuje i štenići. Mora da je kuja došla s onu stranu Drine pa je keruša....
Ovom sto proziva udruzenja ....de nek se ne prosipa ....napustene zivotinje nisu vlasnistvo udruzenja i njihova dobra volja i volonterski rad cine koliko mogu ...sobzirom na svoje mogucnosti ....Drzava je ta koja ne sprovodi Zakon te se ovaj problem samo produljuje
kućići su super a i keruša isto, samo mi nije jasno odkud kućići kad su ulični psi sterilisani, barem prema izjavama odgovornih službi ??? neko je zakazao, znam da nije ponosni otac!!!!
Priča o keruši i deset malih kučića!
ZA Cp6uHA- TURSKO KO PILE:KAO PRVO NIJE MI UOPŠTE BITAN KAO OSOBA NI TI A NI ON JER IMATE ZAJEDNIČKA IMENA GENOCIDAŠI ČE TNICI UBICE SILOVATELJI KOLJAČI TAKO DA STE U SUŠTINI NEBITNI LJUDI I NE VRIJEDITE PAMĆENJA I SPOMENA.USKORO OKO ZA OKO ZUB ZA ZUB LIJEPO SPAVAJTE GENOCIDAŠI
Dajte ih meni ima da ih petardama hranim hahhahaha
jesul\' ovi kerići uopšte njeni?! Mozda im je otac ruzan pa zbog toga pate...
jesul\' ovi kućići uopšte njeni?
UBRZO CE NAM SVIMA TREBAT OVA KUJA DA NAS PREHRANI !!!!
jesu lijeeepii...dushe drage :)
@MUAMER :D 8-karaĐić ... covjek pobio tolike ljude, a ti mu ni prezime ne znas napisat... glupi bosnjo... tacno se vidi da si nepismen. nije ni cudo sto od 100 % Bosne , vi zivite na 24 %, jer da imate imalo mozga, bilo bi vam bolje.
Lijepo lijepo...al kod mene u naselju su 2 keruse okotile 10 kucica ....jedna je rasa sarplaninac oko 5-6 ih ima al nazalost niko nece da ih uzme :D