Komentari (89)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neki dan hoda ulicom... ko koga farba ovdje?
Hhahahahah.. A cuj dobio zabranu upravljanja vozilom 3 godine.. Pa gdje ce vozat auto? U zatvoru 7 godina
Dobar momak inače. Malo ga prenijelo. Malo brzo vozio. Malo ubio nekog. Ali inače dobar momak. Samo malkice ubio nekoga i pušten na slobodu dok žrtva leži u grobu. Bh. sudstvo bi i Karadžića oslobodilo.
al zakljucaj malo dobar momak.. tuga
Koliko je Efendic dobio sto je usmrtio pjesaka?
Eto koliko danas zivot vrijedi 3.5 godine zatvora , pa zar smo ovoliko bijedna drzava ...
Nacelnicima se i ne sudi. sta ocekivati od korumpiranog sudstva. Tu su da sude onima koji nisu pripadnici vladajucih struktura
Cekam sve one koji ce ovo osuditi, popljuvati i opsovati da u nedjelju kace zastave i pisu JEDNA SI JEDINA
Zar nečiji život tako malo vrijedi? Prestrašno!!! Pa minimum 20 godina treba odležati po default-u, zabrana vožnje nek ide poslije odsluženja kazne. E tugo moja!!!
Covjek ubio kamatara dobio 8 godina., a ovaj ubio nevinu djevojku 7 godina gdje mi zivimooooo
i to kako ga ubi.. dao mu pare nije mu ih ni trazio. al debelo smo u kurrrrcu
malo
sedam godina na papiru.. bit će najviše dvije tri godine, uz redovne godišnje odmore, vikende i razne pogodnosti i haj kući. sud i tužilaštvo su rak rana bh društva.
Sta sa Semirom Efendicem? Pravda i zakoni treba da budu jednaki za sve.
Priča se u čaršiji da je Efendić zaposlio sina i snahu od dede što je zgazio i ovi ga nisu tužili iz tog razloga...
Šta uradi obri moj Kerime. Sad ćeš u prdekanu ds budeš djevojka za sve. Bit će ti pakaš ko škaf kad te robija počne trpati. Pišaj ga, tako ti grah pao.
Sedam godina za ljudski zivot? Pa raspadni se jadna Bosno! Da je ovo normalna drzava svi Sosoni bi odavno bili deportovani nazad u Sandzak. Pas bio ko laze da su nam ti neandertalci nekakva braca.
joj krkanske šošonske glave
Tintara seljacka u orginalu.izgleda ko azijatski coban iz ,Kazakistana.
Ne ide se u zatvor zbog NESRECE "novinarcicu".
7 godina vrijedi jedan zivot, bolesno