Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne dao Bog da buduće generracije krenu Keminim putem. Mislim da je Kemo prije 20 godina zbrisao iz Sarajeva pa ne bi mi bilo drago da buduće generacije prvom prilikom gradu koji im je dao sve okrenu leđa na način na koji je to Kemo uradio. Bosanci inače imaju kratku pamet, Kemo je ponešto ružno i pričao o svojom Bosni.
hebo ti nele vus vamiliju! stidi se svog komentara!
29.. kurvo, sto ti ne ode dabogda se ne vratila, pizda ti materna
Nekako s proljeca uvijek meni doluta Neka ceznja tama, tiha mudrost davna Spustam ja stare kofere na perone sudbine To je miris zrelih godina Moj kaput bas je tezak, najdraza Nekako s proljeca ja se sjetim starih drugova Probude se u meni svi derneci pijani Tad nosim stare cipele, one znaju moje ulice To je boja crna ponocna Moji koraci bas su teski, najdraza I opet taj osjecaj samoce Kad nece nikog mene krene i hoce I opet mrakom svoje pjesme bojim Pijan od zelje za usnama tvojim Sav sam tih od ludila Nekako s proljeca Sav sam tih od ludila Nekako s proljeca Nekako s proljeca sjeti mene nepravda Na pobjede poraze i sve lazne obzire Napravim racun prastanja, popijem pusta mastanja To je ukus lijepog kajanja Moji kapci bas su teski, najdraza Nekako s proljeca noc mi oci otvara Nemam san da uhvatim, nema dana da ne izludim A hocu da te vodim ja tragom sunca, jugom maslina To je dodir tvojih bedara Moja dusa bas te voli, najdraza Sav sam tih od ludila Bez tebe s proljeca
🌼Jedna je zvijezda promjenila mjesto, al'ne i sjaj🌼R.I.P. KEMICE
RIP!!!