Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa znate da se ovdje o vjeri ne treba govoriti, a ocito svi zele!
Lahko je poslati reviziju, valja se kasnije uhvatiti u kostac sa rezultatima i biti sposoban pa naci pravo rjesenje.
he,he,he,he,he, oplakah.
Sta ti oplakujes, ocito pojma nemas kakve se sve malverzacije vrse preko ovih udruzenja i organizacija. Koliko se samo novca opralo preko "kvazi" udruzenja, pogotovo preko ovih stranih. Sve to treba regulisati, dovesti u red i sprovesti potrebne sankcije, a jel mislis da je ovaj spsoban za to? Tesko Boga mi, tesko...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Joj Kebo, zar ti ne bi trebao u penziju...? Vakat ti je...
kebo boksač.
u BiH je javna tajna da su vjesrke organizacije usko povezane sa politickim strankama koje im sluze u predizbornim kampanjama, svi znaju da se u dzamijama i crkvama pred svake izbore ukljuce vjerski poglavari koji vjernike direktno il indirektno navode za koga glasati, oov je davno trebalo pokrenuti ali izgleda da tadasnjim vlastima to nije bilo u interesu
Tačno je to, ali šta drugo i očekivati kada je SDP pokušavao izbaviti vjeronauku iz škola. Meni je neuporedivo gore ona propaganda koju smo godinama slušali od federalne televizije.
Pa Ceric je na bajramskom obracanju izjavljivao kako svi moramo slijediti put Alije Izetbegovica. Kakve veze ima bajram sa Alijom? I oko toga se niko nije ogradio niti je komentarisao. Drago mi je sad sto je ovo nalozeno.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Tebi treba poslati revziju u kabinet, najlakse je poslati drugima reviziju, a tebi puni dzepovi oraha.
U prijevodu: "Kebo zatražio hitno izdvajanje novca za glupu komisiju koja ce konstatirati da se kradu pare i na tome ostati"
Kod nas u BiH je ekskluzivna vijest kad neko od politicara radi svoj posao.
od kad se počelo koristiti ovo "radi svoj posao"?