Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
HAHAHAHHAHAHAHA Odjednom ovaj irvas ima mišljenje?? Oj kampanjo predizborna, uništićeš nas.
koji je on debil, 4 godine s enije oglasio ni po jednom pitanu sada odjednom on nesto trazi,pa valjda kao predsjednik federacije imas uvid u takve stvari a ne da se preko medija promovise
Kebo kao poplasen!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
OSIM TVOJE, KEBO, DJECE NISAM SIGURNA DA ĆEŠ DOBITI JOŠ 20 GLASOVA. UPRAVO TOLIKO I VRIJEDIŠ. U PENZIJU I TO NE ZASLUŽENU.
NARODE PAMET U GLAVU. NE ,,PUŠI,, KEBINE FORE. DOK JE BIO U SDA I DOK SU GA ZA NEŠTO TRETIRALI NAROD ZA NJEGA NIJE POSTOJAO A SADA PRED IZBORE, KAKO BI SVOJU SUHU GUZIČICU UVALIO U KOŽNU FOTELJU JOŠ NEKOLIKO GODINA (ON VALJDA MISLI DA FUNKCIONERI DO SMRTI MORAJU BITI U KABINETU) KO BAJAGI SVAKI DAN PUSTI NEKU PO NJEGOVOM MMIŠLJENJU BOMBASTIČNU VIJEST TOBOŽE KAKO SE UBI OD BRIGE ZA ,,ČOVJEKOM,, KEBO KEBO, NAIVAN SI KO HABIBINA MAČKICA.
Jeli ovo ona plavusa sto se trebala udati u uvrnutom tornju.....
nema projekata i nema para, nasi vlastodrci ne znaju ni sta znaci rijec " projekat " .
Ovaj Keba nije uspio kao pjevač pa bi sad u političare...
Baš je fotogeničan ovaj Kebo, isp'o plaha faca na ovoj sliKi...
.........nisu data sredstva - za smirenje?
jel ovo onaj kick boxer ?
Zato što su izbori to se mora platiti, a oni koji su ostali bez kuća imaju samo obećanje ako ih se izabere.
Znas ti onu Kebo poslje rata kada je tvoja SDA ovo govorila: " Posaljite vi pare a mi cemo to srediti"!, E to je relacija Vlada i opcine koje su tako ponudile, pa da novac nestane i sta onda? Vlada nije htjela takko i ne treba, bolje sporije a da svako dobije, nego da se neko bogati na racun poplava i na racun naroda!
Da mi je vidjeti da je ovaj nesto konkretno uradio, a ne samo da se oglasava u medijima. Oigledno mu uspjeva da samo na to dobija glasove, zalosno...
Kako se samo znaju praviti ludi pred izbore, to je cudo jedno... Strasno...
...jel ovo na slici fakat kebo? :)
Znaci Kebo Kraba pocinje svoju fantasticnu retoriku?
Kebo, volio bih i ti da si normalan. Ti najbolje znas gdje su te pare samo se pravis lud.