Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
KEBO, SISO MOJA
Kada su to Bošnjaci pobijedili i kad je bila proslava te pobjede?
MIRO KEBO I MANE TIHIC SU BILI I OSTALI KOMUNISTICKI APARTCICI. FUJ, NIKADA VISE SDA! DRUGIMA PODMECU KOMUNIZAM, A BILI SU I OSTALI KOMUNISTICKI POSLUSNICI.
Dobar je ovaj Mirsad Kebo. Stari komunisticki kadar(predsjednik Saveza komunista u Opstini Novo Sarajevo), bas kao i vojni dezerter i minhenski patriota Suljo Tihic, odani komunisticki tuzilac iz Bosanskog Samca.
pazi matore udbaške drtin ešto podmeće... moja je Bosna, a ne kolonija \"Bosnai Hercegovina\". To ti i takvi koji slavite tuskog okupatora i kasapina husrefa kaobajagi neznate. znaćete
Jel to riječ o onoj brigadi,što je izdaše,a za izdaju dobiše mjesta u general štabu??? mislim da je o njoj riječ...to je bio i ostao iskaz,kako je kad jedna stranka,vodi ko bajagi rat...ali iz fotelja...nikad više SDA,nikad...profiteri i grobari svojih glasača...
Kebo Care!
Kebo svoje halucinacije o opstanku jačanju i postojanju protektorata bh ostavi za psihijatrijske anamneze!!!