Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kebo, najbolje da umres od tog raka ako i njega nisi izmislio!!!!
nek traži smjenu onog Salke Obhođaša kretena , onog sto se nabacuje novinarkama i sto sekretarice ganja... ;) jadi moji....svi su oni isti..jad i čemer...
Kebo je cetncki agent isti ko Tihic.
KOJI JE OVO VARALICA I SATROLOG111
Carlitos, potpisujem!!!! Kao i da ga nemamo, mislim ministra, eeeeee....necemo tako KeBo.
Ovaj Kebo je totalni idiot, priča nebuloze non-stop, a niko ga ne jebe ni 2%. Za njegovo, a još više naše, dobro, treba ga pod hitno u peMziju...
Dobar je Kebo! U svakom slucaju m,nogo bolji od vecine drugih iz SDA i SBiH.........Onaj je Heco najmizernije ljudsko bice koje sam vidio na politickoj sceni. Koji ljigavac! Ni malo me ne cudi da je desna ruka onom talibanu i fasisti Silajdzicu!
zivio Kebo !!!
Ovo ime nikako ne može ići uz Komšićevo, ni po jednom osnovu. Komšić je pošten, ovaj nije, Komšić je rezolutan i potpuno jasan u svojim stavovima, ovaj smrad puno priča i ništa ne kaže, Komšić se kreće u finom društvu, ovaj smrdo sa Sulejmanom. Slika se nedeljom kad nema vijesti, priča (šuplje) ono što bi raja volila da čuju. Ovu dvojicu dijele milioni kilometara, toliko su blizu.
uz Komsica jedini politicar kojem vjerujem...GIGANT!!