Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
KUCNUO JE ZADNJI CAS - BOSNA I HERCEGOVINA USVOJILA SVOJU SMRTNU PRESUDU Izdajnici su zdruzeno krenuli u akciju i sada je jasno da ce biti uradjeno upravo ono cega smo se godinama pribojavali - u Skupstini BiH ce biti usvojen Amandman na Ustav o Brckom, cime ce biti izvrsena dobrovoljna promjena daytonskog Ustava, a to znaci lagalizacija i cementiranje genocidne RS. Sjetimo se jos jednom, Silajdzica smo ubjedljivo izabrali za clana Predsjednistva BiH jer je obecavao da on to nece dozvoliti. On to jos moze sprijeciti u Predsjdnistvu, staviti veto kao Bosnjacki clan predsjednistva, a to bi mogao isto uraditi i toboznji Hrvat i \"zlatni ljiljan\" Zeljko Komsic. Inace Kebo, GO SDA, SBIH i SDP su najveci veleizdajnici i kriminalci u historiji bosanske drzave.
Dragi borci, došao je kraj vašim problemima !!!! Konačno, pravi čovjek na pravom mjestu će riješiti vaše, kao i sve ostale nagomilane probleme kojih se on, svojom mubarek rukom, dotakao. Kad sam ovo pročitao, bilo mi je žao što ne mogu na noge pa nisam bio na tom sastanku, jer sam i sam borac, pa da stisnem ruku ovom plemenitom borcu za ljudska prava. Njegova topla, ljudska riječ, tako blaga i snažna, otklonila je našu strast ka novcu, ispunila nam duše, pa nam više i ne trebaju pare. One su potrebne njemu, njegovom šefu, a Bogami i premijeru jer oni nemaju nekoga kao mi, da im ispuni prazne duše. Hvala ti Kebo, mi smo, zahvaljujući vama bogati duhom, vi uzmite vaše i naše pare ... Dolazi proljeće Kebo, sve se budi pa ćemo i mi inshallah...