Komentari (97)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kebo dragi koji se šejtan u tebe uvukao pa pljuješ po istaknutim ljudima svog naroda. jesi li gladan, žedan ili samo hoćeš komad vlasti. presaberi se sam sa sobom i pogledaj šta od sebe radiš i u kakvom se svjetlu predstavljaš.
Hoce covjek da ocisti dusu prije nego umre.. Mnogim ljudima koji to nisu uradili je bilo ''dusa Bogu,a Bog je nece''
Neka bolan, da vidimo šta čovjek ima. Svima je znano da su te postrojbe bile na zlu glasu i poznate po ne ubojstvima, nego zvjerskim mučenjima zarobljenika. Da jedan put i o tome doznamo cijelu istinu i odgovorne zločince privedemo pravdi. PRAVDA ZA SVE ...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kebo fakat prolupo...
Kebo i Cerić su dvije stare UDBA-ine rage, trenutno u američkom najmu koje je gospodin Bakir Izetbegović bukvalno popiš'o na izborima
Koliko si ti para koštao ovu drzavu. Vjerovatno ces se objesiti jer si bolestan.(psihicki) Svjestan si da nikad vise neces obavljati nikakvu funkciju. Tesko za tebe prihvatiti ali istinito. Što drugom zelis nek se tebi desi.
?????????
Sram te bilo Kebo. Hajrovao si kao niko od vlasti koju si obnašao (tako nesposoban) i sada prodaješ (da ne kažem montiraš im) ljude uz koje si bio. Fuj, jade jadni. Prešao si kod "FahrA", pa radiš kao i on, po direktivi. Imaš li JADOVE imalo obraza????
Hebo te bake.............
Kebo,Kebo,magare moje malo...
Ovaj lik se toliko ponizio (slučaj: perika) da je prosto nevjerovatno kako ima obraza da sa bilo kom informacijom izađe u medije. Građani su na izborima pokazali koliko vjeruju ovom čovjeku (osvojio 0,52% glasova).
Ma ja nek vjeruju bakiru, u jedinstvu je snaga i u nepozaslenim i u penzijam od tri stoje koje kasne, i u radnicima dite konjuha i ostalim, i u politickim ubistvima je snaga i tako dalje i tako dalje do ujutru.
uvijek mi je ovaj Kebo bio antipatičan, ali sad što on nešto izmišlja i glumi nekog pravednika il ne znam ti šta. ma hajde marš ti bilo stara mrcino
moj je stav svi koji su krivi neka odgovaraju pa neka su pripadnici i moga naroda, ali gdje je taj Kebo ako je već pravedan bio prije nego sada kada je izgubio sve funkcije u politici a nije mu ni mentor Fahro prošao pa ne zna šta će od muke. U svakom slučaju od sva tri naroda najmanje zločina su počinili Bošnjaci
Mirsad Kebo...
ne postoji bosnjak koji nece osuditi ovako kebino djelo.....uostalom.....svima je poznato da bosnjaci naseljavaju 500 000 arapa u federaciju da bi fundamentalno ojacali i uveli serijat....
aaahihihihihihihihiii......ako smo djeca nismo bas toliko naivni......uostalom boli me kita...naseljavate ih sebi a ne srbima......ako pokusaju doci u republiku srpsku ima da dozive genocidisanje :)
nemam nista protiv....popunjavajte svoje redove ali u svojoj kuci.....da vam slucajno nije palo na pamet da ih svercujete u republiku srpsku......yebite se tamo sa njima :)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Kebo mogo si spacit cuku iz miljacke, pa da dobijes prostor na klixu, a ne ovako jest govna za zehru medijskog prostora.
...kebo, kockaš se glavom...
OVAJ PUKO
Kebo i Cerića bi volio namlatit kurcеm po čelu samo zbog njihove UDBAške historije i prodavanja magle, ta dva ohrdala magarca stvarno misle da su nezamjenjivi u Bošnjaka
stara psina, pišam ti se gospodine Kebo u usta