Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kebo-KEBLEĆINA,se ponadao da se ustoliči u Predsjedničku fotelju!
kebo i pudaric nista nisu bolji...znali su sve sta se radi i niko nista nije govorio...sve do sad...kebo inace nije kakav covjek a pudaric voli BiH kao ja srbiju...prema tome njihove izjave ne znace puno barem moralno gledajuci...i uvijek pitanje zasto su krenuli bas od budimira pored toliko vecih kriminalaca sa optuznicama i dokazima...svi znamo odgovor...kako stvari stoje ni ovo ratku i scepi uspjeti nece...
Zaista svaki put se ponovno pitam cemu polemike oko Budimira,njega ostavite da truhne u zatvoru i uhvatite se posla....dosta je nama lopovluka..Budimir nije zasluzio ni pomen njegovog imena.
Bolje da te Budimir pomiluje nego Kacavenda!
Ovakva situacija, ne odgovara nikome, posebno je problem blokiranje rada FBiH, sigurno da u sto kracem roku treba rijesiti ovaj problem. Mislim da ce sad tek poceti hapsenja, ipak toliko godina je proslo, toliko novca uslo, a drzava sve siromasnija. Neko mora za sve to odgovarati
Ovo je cista glupost. Trebale su se ovlasti prenijeti na podpredsjednike, a u medjuvremenu se izabrati novi predsjednik i zavrsena prica. Ali nekom je ocigledno u interesu da se ova drama jos oteze.