Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A u.s.r.a.s.t.e vise s tim virusima. Prije je gripa bila gripa, i niko nije paničio zbog toga. Valjda treba prodati vakcine, šta li. . .
ja nikok ne znam da je obolio od te bolesti izmisljene, a svi fol zarazeni.... farmaceutski lobi pokusava da jos koju paru zaradi na foru....evo vam gov.no
jedan moj ukućanin dobio naglu temperaturu 39 , groznica nevidjeno preznojavanje i tako više dana..... išao doktoru dobio lijekove i 7 dana bolovanje. niko nije vadio nalaze da bi dokazao ili opovrgao da je svinjska gripa.............vjerujem da oboljelih ima puuuuunooooo više, ..............
Evo upravo se vratih iz grada i idući usput naletjeh na grupu pasa ,,lutalica'' (mada to više nisu jer su uvjek na istom mjestu) i među njima jedan ,,garonja'' kašlje kao odrastao čovjek kada ima veliki kašalj. Odmah sam se sjetio gripe i virusa i pitam se dali je gripa prelazna sa životinja na čovjeka ili obratno, jer mnogi stanovnici su se sprijateljili sa ovim životinjama pa ih i djeca nekada pomaze po glavi. Ndam se da na ovom portalu ima neko ko je kompetentan da da odgovor. Nema veze dali je veterinar ili ljekar.
" Sponzorisan članak"
. KOJA STE VI BJEDA I ISLAMOFOBIJA DEZINFORMACIJA PROVOKATORI. RATNI. HUSKACI POTJECITELJI. MRZNJE. I RATA KO I STRANKA I ONAJ KO JE NAPRAVILI DNEVNI. AVAZ JE POSTAO INFORMACIJA I KULTURA ZA VAS KOJE STE DNO DNA. I KAKO TAKI RUZNI I GLUPI. POSTOJIYE BICE. VIDIM. JA. ZLATNE. KASIKE. KO. 92 A. STARO. IME. EMISIJE. TRAZILI STE GLEDAJTE PUTUJ !!!
Pitam se koliko je klix.ba dobio love da širi ovu lažnu propaagandu farmaceutske mafije.
@veer ti si primjerak kako ne treba koristiti metanol :-D
Sta su Srbi uzeli ili prisvojili od drugih naroda: 1. jezik od Bosanaca 2. pismo ćirilicu od grkomakedonaca, Cirilo, Metodije itd 3. himnu "Boze pravde" iz pozorisne predstave Davorina Jenka 4. teritoriju vecim dijelom od Albanaca, Bugara i Madjara 5. zastavu od Rusa a dvoglavog orla od Bizanta 6. tzv. srpska ratnicka pjesma "Mars na Drinu" je ustvari plagijat bosanske pjesme "Sehidski rastnak" 7. tzv. srpska pjesma "Tamo daleko" je plagijat stare turske pjesme jos iz stare Turske 8. gusle od Ilira s Dinarida 9. narodnu nosnju od Rumuna i Turaka 10. kuhinju vecim dijelom od Turaka 11. vjeru od Bizanta 12. tri prsta od nacista 13. sajkacu od Austrougara 14. srpske turbo-folk poskocice i dan danas plagiraju od Grka i Turaka itd itd itd mali je ovo prostor da bi se pobrojalo sve, uglavnom mozete sve dokaze o tome naci na netu, prvenstveno wikipedia.org Ima li taj narod ista svoje vlastito a da nije uzeo od drugih??????
Foliraju vas, ne postoji gripa, nemojte da se vakcinisete. ne treba. Ni bebe kada se rode, ne treba vakcina, sve to Bog cuva, malo bijelog luka, malo slanine, kome vjera dozvoljava, a kome ne, onda dupli bijeli luk, obavezno, ako se kaslje, staviti na grudi Kur'an ili Bibliju, proci ce. Ako je visoka temperatura, prouciti kakvu dovu ili prigodnu pjesmicu. Samo ne vakcine, ne treba!!! Samo svojim putem i pravo, kao i do sada, pravac ponor, provalija, bezdan, nista. Naprijed Bosno. naprijed Hercegovino. Do jaja!
pogledajte stranicu za adult dating www.we.xxxdated.com
Znaš li "ares.kane" da ako voziš putnički automobil brzinom od samo 36 kilometara na sat, da tada za samo jednu jedinu sekundu prelaziš čak 10 metara, a to je više nego dovoljno za saobraćajnu nesreću... ... ako još imaš u organizmu dovoljno Etanola, najvjerovatnije je da će ti usporiti refleksi ... a ogromna većina vozača tada ima tendenciju da nekontrolisano poveća brzinu i da zakasni onu sekundicu da pritisne kočnicu ... ?
pa zabranjenu su posjete u KCUS radi gripe..pitanje koliko je stvarni broj oboljelih
Postoje razne polemike u vezi sa vakcinama, ali kad se pogleda dublje, neki svjetski istaknuti istraživači tvrde da ove vakcine, ne samo da ne štite od virusa, nego i blokiraju dio mehanizma u okviru prirodnog imuniteta tako da , u slučaju da se ovakve vakcine primaju svake godine, organizam postaje izuzetno osjetljiv u slučaju pandemija. Jest da organizam proizvodi anti tijela, ali ona, ustvari ne štite od virusa. http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=W9KhIXZYbhw
Da te podsjetim "ares.kane" da čak i kad imaš visok procenat Etanola ( Etila ) u organizmu, da ti to znatno može smanjiti sposobnost upravljanja motornim vozilom ili nekom drugom mašinom kojom možeš ugroziti zdravlje, kako svoje, tako i tuđe ??
Bijeli luk, crveni luk - domaći nemojte onaj kineski, taj je genetski modificiran i škodljiv je, topla odjeća i obuća, može i čaj s rumom ili za malo starije poneka rakijica, ni piva nije na odmet, ali samo nek nije hladna i vino crno, a dobro je pojesti svaki dan jednu jabuku... Gripa ko gripa, nema panike, treba se čuvati, a ako se što i fasuje, skidati temperaturu jabukovim sirćetom i puno C vitamina, limuna, agruma, ili ko nema nek kupi u apoteci C vitamin na table košta 1 KM... Ako se stvar zakomplicira a najprije da neće, onda tek ljekaru, a i to izbjegavati jer se proseravaju sa naručivanjem i takmiće u neredu i neradu... i dok dođeš na red ili si ozdravio il crko treće nema...a nećeš crknuti, samo se drži narodne medicine i majčine dušice...
Ma "ares.kane" to što ti nazivaš "rakijicom", danas mnogobrojne budale to proizvode na svoju ruku u kućnoj radinosti ... ... ima raznih vrsta alkohola ... .... znaš li šta se događa ako se tu pojavi u prevelikom procentu vrsta alkohola koji se često naziva Metanol ( ili Metil ) , pa tu mješavinu uneseš u organizam ???