Komentari (277)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mali hodao sa Susicem po brazilu, lakse je Dzeku lijeciti i stavljati mu leda za troduple dnevnice nego s narodom se patiti :D
Ovo je moralno, nema sta...
@deiks dupli = 2 duplo dupli = 2 x 2 = 4 trodupli= 2 x 2 x 2 = 8
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Utjeruje Sebija disciplinu, pa neka priča ko šta hoće...
JAVAŠLUKU NAPOKON STATI U KRAJ! BRAVO SEKO:)))
@solitudare ona pokazuje da ima muda za sve ovo
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kao ljekar reprezentacije je plaćen, plus dnevnice i premija za plasman na sv. prvenstvo od 200.000 KM. I malo mu pa da naplati kao plaćeno odsustvo.
Možda je namješteno doktoru
Ma da je Hanumu u dupe poljubio i gratis dao botox e druga bi to priča bila....
Pa ako je griješio zašto mu onda nisu uručili otkaz nego su se kao miševi javili tek kada ga je dao? Ako postoje krivični elemenati onda neka fino KCUS podnesu tužbu i doviđenja, ali brojati dane odmora je u krajnju ruku smiješno. Javna je tajna da svi na pozicijama koriste situaciju da bi pridobili ličnu korist ali problemi se rješavaju kada je čovjek tu a nek kada ode. Zaboli njega sada neka stvar za ono o čemu pišu mediji jer danas se priča a sutra se sve zaboravi.
i u Top-Shopu je bio sa placenim izostankom..
Eee kad sam ja rekao postavio pitanje kako ovaj ublehas moze sve to stici.. Nema gdje ga nije bilo i cak se u Fk Sarajevo ubacio .. Al istina kad tad.. dzaba
Je li doktor Karabeg radio puno radno vrijeme od 2009-e do 2014? Ili je odsustvovao samo kad su bili "opozicioni" direktori KCUS-a?
Šta je 10.500 na kliničkom u odnosu na to da mu je tolika mjesečna nadoknada u nogometnom savezu.Osim toga kao bonus za prošlu godinu od tog istog saveza je dobio 180.000 KM....dodajte tome da je dotični i profesor na fakultetu gdje je takođe plaćen žestoko i uz to da mu ne bude malo, doktor je i NK Sarajevo. E sad da vidim one koji ga brane i pljuju profesoricu Izetbegović ko je tu lopov i ko pljačka na sve strane....sramota...četiri redovne plaće + bonus + privatna poliklinika
Nema ovog ni u Nikaragvi.. Koje je ovaj mutne radnje obavljoi dizao lovu.. ccccc
Kazu da je potpiso za REAL MADRID... ;)
Pa ništa, tražiti od njega da vrati ono što nije zaslužio, odbiti mu za svaki dan izostanka s posla dnevnicu i topli obrok ipa koliko ispadne da vrati neka vrati, ako mu je mrsko neka ga malo pogura tužiteljstvo i sud...
Ma bitno je da mediji objave, kome još treba tužilaštvo i sud!
Nije umro ako je dao ostavku za šefa klinike. Neka radi kao doktor i neka ga neko kontroliše, taj je čovjek puno uradio za ovu državu ali niko se nesmije stavljati iznad naroda od kojeg jede hljeb.
Ako neko ima 42 dana plaćenog odsustva i 34 dana godišnjeg odmora, a pod tim se računaju samo radni dani, vikendi su svakako neradni, onda ispada da čovjek nije radio skoro 4 mjeseca godišnje. Međutim, on ovdje nije kriv za to jer nije sebi dao to pravo, već onaj ko mu je odobrio plaćeno odsustvo za takvo što. Iz perspektive UKC Sarajevo, ovo praćenje fudbalske reprezentacije je privatni posao a ne posao po službenoj dužnosti te mu menadžment nije smio izdavati rješenja o plaćenom odsustvu.
Samo zato sto je Seka iz kraljevske porodice Izetbegovic neki ne shvataju da je upravo zbog toga ona mozda jedina (za razliku od proslih direktora) koja moze neso uciniti po pitanju ovih gore mafijasa (doktora, sestri i cistatica) u KCUS.
Pa nije Kotromanic :)
Ako je tako kao sto kazes onda nam treba po jedna Seka u svakoj instituciji da malo "cistke" napravi, reda uvede.. lete uhljebi all over the place
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Citiram :" 151 dan plaćeno, što je skoro sedam mjeseci", navode iz KCUS-a" Ili sam ja totalna neznalica ili nekome slabo ide matematika. Nisam znao u da mjesec ima 21 dan.
jedan radni mjesec ima između 20 i 22 dana.... naravno radno vrijeme od pon. do pet.
Ima 21 RADNI dan.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
svi cete vi jednog dana rec ko ova rabija u top komentaru.