Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ko ce kazniti cik zbog nepostivanja odluka suda u Strasburu!
Bolje da se mogu oglasavati tokom cijele godine u izborne svrhe, nego da nas maltretiraju ovaj jedan mjesec. Gdje god pogledam hijene me gledaju. Hebala vas vlast, eto vam je.
kretenske stranke. zajedno sa sda i sbih. i još nacionalističke. fuj, kud ćeš dalje. ali odzvonilo vam je.
De da se udružimo pa da skupimo Draganu za kaznu. Srvarno, kako će on jadnik! Od usta mora odvojiti...hehehehe....svi smo mi Dragan....hehehehe....daj Bože....
Eki Borjana je prva, pa nije ni čudo što su ih provalili. I ptica na grani zna da to uzima Komšo. Dragan ga moli da ostupi od kandidature a objavljuje :\"Borjana Krišto ispred svih\", smješno pravo.
Babo Dikdo mogu li u Latašima razbiti milion da platimo kaznu. Ma kupit ću neku firmu da se zezam malo.
prljavo...prljavoo...igrate na kvarno,kažemo vam ne!Nema Borjana ,nema ...
Ode jedna Pepelnica iz zgrade Vlade RS
Ne bi Dodo nikad to uradio. Kako vas nije stid. hehehehehehe, male su to kazne ima on sina milionera.
hahahahah...prepali se ljudi,pa pozurili.A i sami su svjesni da je mjesto za Hrvatskog clana Predsjedništva vec zauzeto,pa neka Borjana i njena stranka pricekaju neki drugi vakat:
Zar je to moguće, ne bi čovjek nikad rekao. e moja Borjana, jedva čekam da te visim kako se jvljaš tužna iz HDZovog tabora.
HAHAHHAHAHA...SMIJESNO!!!
Puno para, što jest jest! Čak 1000 KM će dat\'? Užas! Pazite dobro da im to neće kojim slučajem srozat budžet!