Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A šta je sa radnicima koji po deset godina rade na određeno, dok su stranački uhljebi sa po godinu ili dvije radnog staža primani na neodređeno. Gdje je tu pravda o kojoj pričate? Sada se "vadite" a svi znamo po čijoj direktivi su primani kadrovi po školama, po mojoj sigurno nisu. SDA je svo zlo ove zemlje zajedno sa ljudima koji je podržavaju zarad ličnih interesa, dok država stagnira na svakom polju...a evo vidimo da su uspjeli i da unište stub jednog društva, a to je OBRAZOVANJE.
@edisss Vam?
Pa znamo da nece ostati bez posla ovi sto su do prije par godina ugrabili posao na neodredjeno, ovo se na njih odnosi. A ovi sto po par godina giljaju od skole do skole na odredjeno, njih ko sisa, oni se ne ticu ni ministra ni Sindikata.
Sivro lopov nad lopovima.
tesko nama ljudi, mi necemo moci ni zaradit penzije, kako je krenulo,
Ma zeleni je satrase,nista od nje nema... ako vam se ovo i trecinu vracalo sta radite narodu,onda ce vam mjesto bit u dzehenemu i to da kopate cumur za kotlare,svi do jednog,polupismenjaci!!
Nije mi jasno šta je to tehnološki višak u obrazovanju. Kako se to može koristiti za ljude?!
gledaj nebulozne recenice u naslovu,kao postoji tehnoloski visak ali niko nece ostati bez posla,za alan forda recenica
Šta fali ako neko ostane bez posla!!! Nećeš dobit glasove??
Malo mi cudno izgleda ovaj ministar,cudna mu je faca.Nesto mu fali
hahah cuj tehnoloski visak u obrazovanju e bruko
znaci nn u nepoznatom pravcu ce nastavit da rade veli mito korupcic na sajmu zelenih trava sumljivog izgleda na ilidzi