Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hajmo sada ustase i cede udri te 😂😂😂😂😂😂😂😂😂 ZIVJELA BOSNA I HERCEGOVINA NASA NAM JEDINA DRZAVA
*udrite
""a omladina nam sve češće pije kafu u kafićima iz aparata, a ne iz džezve i fildžana"". Kakva je ovo dubokoumnost i inteligencija, he he. Eh Bosno, a i Hercegovino.
Ja odem u kafic, narucim produzenu u veliki aparat, onda mi teta donese onaj aparat, trehne na sto, pa onda nagnem aparat i pijem kafu iz aparata.
vrlo lose napravljenja replika, nije vazno da li je nesto malo ili veliko, vazno je da se na vide svi toliko poznati detalji starog, a ovaj most ih jednostavno nema. steta:(
Tačno, ništa spektakularno, što bi rekli "nako".
Da je bogdo barem jedan takav majstor u Mostaru, konkretno u Starom gradu, a ne sve dućane drže kriminalci i ratni profiteri, koji ne znaju ni čekić u ruci držati, već svu robu nabavljaju iz Kiseljaka i Kine, pa ono dole sve kičasto izgleda!!?
Ma 'ta će Kina i Kiseljak, mi Mostarci imamo najbolji kič.
Izgleda kao kineski dupljak. :)
Ljudi lete u svemir, prave satelite, a eto kod nas vijest da je Paso od bakra napravio exponat Starog mosta, taman smo gdje jesmo u 1438. godini..
ovo je umjetnost.. kakav svemir, sta ti mastas??
Glup si ko dva kur..
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
I bolje je da ne vidjamo bakarno sudje u upotrebi zato sto je bakar 'kalaisan' a kalaj gotovo uvijek sadrzi olovo tako da se kasikama grebe i jede olovo kada se koriste bakarni sudovi. To svi treba da izbace iz upotrebe.
BivsiTurcin3@sta znaci 'kalaisan"? znam da je dobro piti vodu koja je odstojala neko vrijeme u bakrenoj casi.
@charapa 'Kalaisanje' je process kojim se nanosi tanak sloj rastopljenog kalaja na unutrasnjost bakarnog suda. Kalaj je legura koja najcesce sadrzi visok postotak olova.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
bolje mu je da oluke pravi.