Komentari (89)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj čovjek je pojam insana i muslimana za onog Cerića.
Apsolutno.
nije u pitanj neznanje u pitanju je mrznja madzarskog premijera prema islamu.-za stanje u kojem se nalaze muslimani, iskljucivo su odgovorni sami muslimani.-od neznanja je stetnije licemjerstvo visoko pozicioniranih muslimana u muslimanskom svijetu.-muslimani trebaju sami da rjesavaju svoje probleme.-uvazeni reisu-l-ulema husein e.f. kavazovic takodze nanosi stetu i.z a pznaje islamski propis.
Bas tako! Viktore, daj se posjeti kada su madjari pokrsteni i prihvatili krscanstvo, nije ti daleko od Parlamenta prosetati do bazilike Szent Istvana po kojem crkva i nosi ime, a radi se o kralju madjara pok cijem okriljem za zavrseno pokrstavanje tog naroda! I onda kad ciganin postane "kralj" okrenuli ste se susjednim narodima i pravili se vecin krscanima i od samog pape, jeste nasrtali na Bosnu, nastojali ugustiti crkvu bosansku, bogumile, pa vi ste nas cinkali papi kroz cijelu srednjovjekovnu Bosnu! E moj Viktore
U pravu je Uzoriti ! Zamislite kad bi mi dočekivali turiste ili prolaznike podmetanjem noge KO MAĐARI ! Nikad ne bismo imali rast dotičnog !
Mudar i pravovremen komentar. Hvala.
Vi ste u pravu , mađar nije... ali kada bi se lagalo...
Uzoriti ! KAkvo je znanje kad FAhro Šuga pokloni Reisu Ceriću 950 000 KM za vilu, a poslije NIT VILE NIT PARA NIT JE PLAĆEN DRŽAVI PDV !! Samo se donese sporazum IVZ sa BiH da ima pravo DA SE BAVI POLITIKOM I BIZNISOM ( doduše u jednom dijelu BiH jer Dodik neda u svom). Da tih 950 000 neće sad iskočit iz SAHARE IVZ u legalne financijske tokove. PUSTITE BA URBANA, naviše ćete islamu pomoć ako PRVO POMETETE ISPRED VLASTITIH VRATA. Evo stekli ste pravo da se redovno pojavljujete na JAVNIM SERVISIMA, pa očekujem javno obrazloženje za ovo otvoreno pitanje ! Osim ako je dokumentacija izgorila prilikom paljevine kantona i Predsjedništva a zločinci naravno nsiu do sad otkriveni !!
Otkad je za kurvine sinove FENA, gospodin uvazeni reis Kavazovic, citiram, "Kavazovic"? Kurve i drolje sinovi iz FENA, UVAZENI GOSPODIN REIS KAVAZOVIC JE NAJVISI VJERSKI POGLAVAR VECINE ONIH KOI FINANSIRAJU TU USRANU FENA KOJU TREBA RASFORMIRATI PREMA TOME ILI POKAZITE RESPEKT PREMA TOM VELIKODOSTONIKU KAO STO PULJICA VINKA NE ZOVETE PULJIC NEGO "UZORITI" I GENERALNO ZBOG TOGA VAM TREBA JEBAT MATER I TO FURAVU MATER JEBAT!
Orban je papak.
Ogradite madjarsku zidovima i bodljikavom zicom da se zlo nesiri prema citavom svijetu. Ovim putem pozivam hrvatsku sloveniju da naprave zid prema madjarskoj.
Sad će oni klixovski komentatori što su zamjenili ovaj portal za džamiju. Mali podsjetnik za njih: U džamiji se održava vaz, a ne na internet portalima. ;)
ljubim ti okice zelene, pametne (ako se ne kosi sa pravilima sluzbe) :)))
strinski, ne kacaj se, vidis da se upucavam :)
Nek si ti ujedinio Fahru i BAkira,kriminalcino seljacka,nek si se hvalio pred izbore 2014 da si hodo od sela do sela i okreto muslimane da glasaju za kriminalnu SDA,eto koliki si vjernik. Dovoljno ti je vidjeti tu nazadnu seljacku ruznu facu,da je svakome ko ima mozga jasno ko si i sta si.
Vidi sto mi cobani kriminalni,ljudske SDAovske prikaze lupaju minuse,neka ,samo vi :D
drz se vjere mani se politike ublehasu jedan
Taj madjarski turci sto izjavi ovo bovtrebso da se drzi politike a na vijere.
Htjeli mi to priznati ili ne, islam se je sve više omraženija vjera u svijetu!
u principu sve vjere su iste,prozvode lafinu i obozavaju kockati tudjim glavama
Je li to osjećaš malo griže savjesti zbog toga što si mjenjao vjeru?
PRIKAŽI ODGOVORE (10)