Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne znam kako se to, i da li se čestita. Ali najmilijima sućut. Ovo je Bosna i Hercegovina. Nemojmo se mrzit. Svako dobro katolicima.
budimo dostojanstveni.ne dirajmo one koji više sa nama.budimo ljudi!
tobeyarabbi,muslimanka sam,ali mi je ovaj vid paznje prema umrlima katolika lijep.pogledaj bara sve sija,lav malo manje,ali ima pokoji lampion.vodimo brigu o grobovima/mezarima nasih dragih koji nisu vise sa nama.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ne diraj mrtve lahka zemlja bosanska svima...Mi smo jedan narod pod istim nebom.....
Danas je blagdan svih svetih a sutra 2 Xl dušni dan kad se obilaze umrli.
bukete ???????????????? klix ko klix...
Kako mogu bit svi sveti
Necemo ti reci
Kad si papak
Mi Muslimani to ne smijemo ćestitat. To je za kafire i murtede.
Zar ih ima još
Strava i uzas..
Nadam se da ovakvih priglupih, zadrtih, zavracenih komentara nece biti na neki islamski praznik
Kako sam ponosan da sam rodjen u ovakvom gradu, u kojem dijelim i dobro i zlo sa svojim sugradjanima. Ma koliko pateticno izgledalo ali ja zaista, ne samo da postujem sve svetkovine i obicaje, ja ih s ljubavlju dijelim s njima. Ljubav prema Sarajevu podrazumijema ljubav prema njegovim stanovnicima! Svaka druga verzija odnosa prema ljudima je za mene apsolutno neprihvatljiva!
A zasto sam ja sad banovan?!!!
Čekaj jeli Katolici ili hravati?????Sve nam je vo kumovala karaljevina SHS Do tada nije bilo hrvata več katolika Stupanjem na snagu Kraljevine SHS svi postadoše hrvati i do dan danas,,,
Ja sam za pomirenje i suživot svih. Poštujmo žrtve i Hrvata, i Srba, i poturčenjaka iz oba naroda u multietničkoj glavnoj kasabi. Zapalimo svijeće za nedužne žrtve krvoločne harmije bih.
budimo dostojanstven.ne dirajmo one koji više sa nama.budimo ljudi!
Zašto klix nesmije objavit video snimljenog Hifinog vozača cisterne sa graničnog prelaza Bijača? Vidi se bošnjo koji je ukrao dasku sa wc školjke, ugurao ju pod majicu i odnio u kamion. Onako prljavu i zapišanu pokušao sakrit pod majicu, ali na snimkama nadzornih kamera sve se vidi. Tako nešto rade samo peksinavi poturci i rumunski vozači.
Ne dipr
Mušan likes this siuuuu