Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šta vi iz DOSTA čekate. Zar vam ni ovo nije DOSTA velik rezlog za reći DOSTA. Organizujte se što prije jer DOSTA je bilo čekanja . Možda i vi čekate da DOSTA ugrije pa će te onda nešto preuzeti. Za par mjeseci će naši političari reći DOSTA je bilo rada pa će otići na \"zaslužene\" godišnji odmore i nećete nikome moći reći da je bilo DOSTA.
i sutra će ih ponovo izabrati,,,,znači li to da smo nemoćni i da nema načina da se nešto promijeni?
Dobro je da se ovo pise, samo ne znam koliko je internet dobar medij da za to saznaju i velika vecina polupismenih beha seljačina koji su nam i izabrali ovu nacionalističko-lopovsku bandu!!!
dobro ja rekoh da necemo znat da je Terzic bio dobar dok ne dodje gori...