Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sada kada su u upitu NJIHOVE pLATE I NAKNADE - sacinit ce vijece Ministara i usvojiti BUDZET - kako bi primali novce.
bitno je špiriću da dobija platu od bosne i hercegovine NIČIJA NIJE DOVIJEKA PA NEĆE NI TVOJA
E sad mi je baš drago što sam nezaposlen... Baš je godra gledati budžetare kako se znoje...
Ima li jos politicara kao Kasumovic, izgleda da jedini on ima petlju da napada i da otvoreno pricao o problemima. Najgore je zatvarati oci pred problemima, jer oni kad tad stignu i to obicno u najgorem trenutku. 2012 treba vratiti 1 milijardu i 200 miliona duga svjetskoj banci, bice kolaps drzave.
ako je u njegovoj ladici, onda je na pravom mjestu......usput mrži su mi ovi bošnjački političari tri puta od dodika i špirića zajedno, jer su mi jasni ciljevi ovih potonjih, a prvospomenuti....jedino je hapa cilj koji ih veže....
otvorili bi oni laticu ali nesmiju mislim daje prazna.
kakva mu je prošlost.....
Bože budale. Eto Fudo, ti si iznad ustavnog suda BiH. Da nije ovakva bu.ala, možda ni ne bi bio tu gdje jeste.
AKO NEMA ZA RAJU, STO BI BILO ZA VAS? DABOGDA SE BUDJET NE USVOJIO DO SLEDECIH IZBORA !!!
sve sami LOPOVI.......
pa kako budzet za 2011 a godina zavrsava? valjda se budzet pravi uvjek za godinu unaprijed da se zna koliko se ima za potrositi..
A Lijanovići preuzeli Razvojnu banku Federacije. O tome se šuti. Ko li im je to dao. Zašto? Zašto? Zašto?
Za ovo je kriv Fahrudin Radoncic jel tako Sarajlije?
Kamo srece da ga ne usvoje i da se ova nakarada od drzave raspadne!
hahaha! J***m im majku! Sada ce u roku od 5 dana SVE rijesiti, kada im plata bude ukinuta! Zaboravili su da ih DRZAVA hrani i da za nju MORAJU raditi! HAHA! Jest mi drago!
Čuj ne možemo servisirati vanjski dug...a hajvana pobogu ljudi..pa servisirajte ga iz štekova što ste ih formirali po raznim bankama..prodaj vilu na Vlašiću i stan u centru Sarajeva i eto para hajvanu