Komentari (209)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neznam kako vama, ali meni je i previše dopizdila ova trakavica : mi možemo i hoćemo a mi kažemo ne možete i nećete ... Fuj gamadi i referendumska i kontra referendumska - u konačnici svi ste vi ista govna ...
@azem ...zakoni su mreža propisa koje iznimno dobar pravnik umije složiti i uvjerljivo tumačiti onako kako smatra da mu odgovara. inače bi pravo, kao nauka, odumrlo. malo pravnih experata radi po savjesti i principu općeg dobra. većina radi po volji i želji "njonje".
@Alberht Shindler ...egzatni zakoni eliminišu potrebu pravnog tumačenja, i zatvaraju sve "rupe" koje vrstan pravnik može iskoristiti u pravnom procesu. takvi zakoni, najčešće, nisu u interesu ni samoj državi, odnosno njenoj zakonodavnoj vlasti.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
...nek si ti nama, ustavno-sudni experte, dozvolio nacionalne stranke 90-e. vidio si da komunjare padaju, pa da se "prepišeš" dok je vakta...
Glupa komunjara, pa ko je dozvolio stranke i ko je zahtijevao raspad bih. Toliko si mali da krivis ove bosnjake dok smrdama lizes mosnje. Kako si jadan mali komunisto
@tuzlak478 ...on je tipični proizvod prošlog sistema. osrednji pravnik, sa vještinom uspostavljanja lično korisnih veza.
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Šta blatite čovjeka? Ima li ijednog patriote više ili ste se svi sakrili u misije rupe? Za koga su ginuli borci? Tuga jad i cemer Bosanskog razmisljanja
E moj Kasime, otisao si u politiku, takvo misljenje je politicko a ne pravno. Ne zamajavaj nas vise sa glupostima. Ustav je jedan, odluka je jedna, nema pogadjanja oko odluke, sta sad, opet da odlucuje ustavni sud. Nemoj bolan, ti si pravnik nisi sicardzija da se pogadjamo.
Građanima Republike Srpske ne može ni jedan sud zabraniti bojkot izbora. Građani mogu sebi odrediti datum kada će održati izbore na svojoj teritoriji.
Dobrovoljcima iz Srbije se mora dati do znanja da su sada kao i prije kad su dolazili kao dobrovoljci jednako involvirani u destabilizaciju bih
Sluge i domaci izdajnici zajedno sa Srbiom podrivaju temelje i suverenitet bih. Srbiji se mora dati do znanja da je njeno rukovotstvo koje je duboko involvirano nedobronamjerno i vrsi konstantnu destabilizaciju bih. Nije sllucajno da domace sluge i izdajnici nonstop trce u begrad trazeci ili msljenje ili potporu.
@naivan Sve si u pravu, svo zlo dolazi iz Srbije a u tome nam pomaže HVO Žepča i HVO Kiseljak!
j....vas referendum vise..nek se zarati vise i da stavimo tacku na to.
Ovo se Boga mi razvodnjava do besvijesti. Nece na dobro izaci.
bakana diži barikade, mani se ustavnog suda
Gde je Zuka, šta radi Vikić, spremaju li barikade?
Sud donese odluku ali je ne poštuju. Šta uraditi da se provede!?
Ustavni sud moze samo kurca da se napusi Miletu i njegovoj kliki. Nemoze ustavni sud da sprovede ni ono sto je naredio po federaciji i Sarajevu a kamoli u RS.
Gledaj ti ovog ciganceta Sadikovica, sjetio se covjek da se i volja naroda treba ispostovati. Znaci, sad treba ispostovati volju jednog naroda, a 92-e nije trebalo :))))
Ma taman da se izbori zavrse pa onda referendum. Bolje nemoze biti. Dodo obecao obecani referendum, Bake obecao obecano rastakanje RSa. Narode ako opet glasate za ove dosegnucete expert level kretena.
@Zilot Skuština Republike Srpske nakon Referenduma će odrediti kada će njeni građani imati Izbore.
Pa ako ustavni sud zaustavi referendum te time CIKu da nalog da ne daje podatke koje RSu trebaju za sprovodjenje referenduma, a s obzirom da bi i ta odluka ustavnog suda bila privremena slijedi sljedece: Dodo kaze da je dao obecani referendum ali su zle Bosnje ga sprijecile te da ce se referendum desiti kasnije. Bake ce reci da je sprijecio referendum i da je jedini koji moze da se nosi sa zlim Chedama iako bi odluka ustavnog suda bila privremena. Je li treba nacrtati?
Nema referenduma i ne znam šta se peglate sa ovim Bosanskim krivoslavcima koji su lažljivi mitomani navikli na život u hordama.
@Zilot mars u 3 pm genocidasu.
bake,nemoj da se blamiraš.... nego potegni referendum da se stanovništvo u BiH izjasni da li želi da se ukine RS pa ako većina naroda kaže DA,onda ukini RS,počupaj sve table s njenim natpisom kao i ostale RS džidže jer volja naroda mora biti ispoštovana
@Black24 mile ronhil kaze bitna je volja vecinskog naroda a ne ustav,pa ako je to tako onda neka bude kako vecina bude htjela...
Hahahaha, šaljivdžija ...