Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kžu da će Tiganabi otići na Pale da ga išlajfa u sve potoke i izvore tako da sva krmadija vla.hćićadija pocrka gore ko štakori.
Rijaset se plaši da ovo ne preraste u novu religiju.
fuj, ovaj prevarant i sihirbaz, ja ne razumijem narod koji hrli k njemu
Fakat i mene je začudilo čemu mišljenje IZ, je li Meki prodaje svoje liječenje kao islamsko, imali vjerskih elemenata u njegovim seansama?
Upravo su na SA-x stavili zabranu komentarisanja članka o stavu Rijaseta IZ o Mekkiju Torabiju i to nakon stotinjak komentara. Zaista vam se divim na uspjehu u svojim namjerama.Uspjeli ste ,,popaliti\'\' ovoliku masu sa ciljem da napravite što više nereda i netrpeljivosti u Bošnjačkom narodu. Koliko znam Sarajevo je multietnička zajednica u kojem ima više vjerskih zajednica.Zašto ste baš otišli da tražite mišljenje od rijaseta islamske zajednice? Zašto niste tražili mišljenja od drugih vjerskih zajednica.Kod Mekkija ne idu samo muslimani nego pripadnici svih vjerskih zajednica jer bolest nebira koje ste nacije ili vjere.Obzirom da smo mada prisilno demokratsko društvo svako može da radi što ga je volja.Biti travar, bioenergetičar,liječnik. Koliko lijekova se prodaje i reklamira koji ljudima uopšte ne pomažu niti je dokazano da su djelotvorni i to po ogromnim cijenama poput nekakvih gljiva, kvasca,nekakvih skupih neefikasnih terapija.
@@Enko27 Salam ti ga alejk, KOLEGA...... S\'o se ba pravis CO\'EK, kad nisi.. Ko zna, ako ne ti da mi ROBOVI naseg proroka Tobe Jarabija, se ne znamo sami ni najesti. Da nam nema naseg postproroka Tobe Jarabija crkli bi od gladi... \"Dragi\" KOLEGA, ne budi CO\'EK, znas da je ova INFORMACIJA dobivena iz pouzdanog citaba naseg postproroka Tobe, i da je u njoj svo znanje propisano. Ko u nju ne vjeruje, pravi je VIRUS, ala selamet.... Dakle NEPOGRESIVA postsveta knjiga postproroka Tobe Jarabija kaze da je pod brojem 168 LAV...... i nitko drugi..... oooooj, stani malo.... uf, uf., uf ..... pa VI ste KOLEGA u pravu. bas sam KONJ, skoro ko CO\'EK, dje napisa budalestinu.... Sta znam, nista ne znam, a dje i da znam...... P.S. \"Poselami\" KOLEGICU, u komsijskom susjedstvu....onu sto je zovu VEHABIJA...
Dje\' si konju, car si, s\'a ima novog.... Uh izgleda da si pogriješio sličicu ili je neki virus.134 je nilski konj.
...nastavak ... Upustva za koristenje svetih slicica....sljedbenika ENERGETSKOG proroka Tobe Jarabija..... Ako vas kolege na poslu, skoli ili u obdanistu zaj.eb.avaju da ste kukavica, tada uzmite slicicu br 134 iz Albuma \"Josipa Krasa\" zvani Zivotinjsko carstvo. Slicicu (lava, naravno, a ne \'tice kukavice) okrecete lijevo rukom oko glave u pravcu Kuce Zalazeceg Sunca, izgovarajuci molitvenu dovu Grrrrr, Grrrr, hauuuuuuuu, i tako 18 dana i svake druge noci oko ponoci. Poslije nekoliko dana ce vam naravno izrasti griva, dobicete i rep a nokti ce vam se pretvori u kandze. Poslije te uspjesne transformacije u kralja zivotinja sve vase kolege iz obdanista, skole ili sa posla ce vas pozdravljati sa: Dje\' si LAVE, car si, s\'a ima novog.... (iz zahvalnosti trebate (da ne bi nagrajisali) poslati kompletno ispunjen Album Zivotinjskog Carstva zajedno sa dobijenom nagradom na adresu energ.pror. Tobe Jarabija ZOI\'84 Saraj\'vo (kod Visockih piramida)) ...nastavit ce se....
@Vjenicima \"proroka\" sto hoce rijet \"poslanika\" Tobe Jarabija.... Upustvo za upotrebu svetih slika (ikonica): Za licenje impotencije: Uzeti IKONU (svetu sliku) hazreti Jenne Jamison u lijevu ruku, pribliziti ocima na 20 cm, zatim desnom rukom maziti medjunozje intenzivno 6 minuta, i tako raditi 7 dana po 7 puta, poslije ce impotencija biti ko rukom odnesena.... Za osnivace uspjesnih politickih stranki: Zavisno ako si srb, hrv ili mus uzmes sliku odgovarajuce \"proroka\" (s.Slobo, s. Franjo ili hazreti Aljo), stavis u desni dzep od lijeve nogavice, proseces deset puta u deset dana po deset kilometara, uzvikujuci politicke parole, za svoj narod i poslije toga narod hrli u gomilana da tvome sinu recimo imena Bakir, obezbjedi egzistenciju barem nekoliko tisuca godina...ako ne i hiljada.. nastavit ce se.....
Kakve veze ovo ima sa bijelim miševima ?
Kako je samo naivan ovaj bosanski narod , pa to je za nepovjerovati.
ili @papak Kako te nije stid na takav naćin nešto komentarisati.Baš me interesuje gdje si ti odrastao i ko su ti majka i otac.Misliš da si neki mangup anonimno pišući gluposti i gadosti po ovom portalu.Mislim da tebi nebi sva medicina svijeta pomogla pa ni gospodin Mekki. @nane Slažem se da je organizacija na veoma niskom nivou.Neka je gospodina AJNAĐIĆA stid i sramota.
Ma ovaj narod je u tolikoj konfuziji-buli da vise ni on sam ne zna jadan razlikovati dobro od loseg pa sta god se desi u ovom gradu ili drzavi valjda iz straha,sumnje je shit,nista ne VALJA, valjda je tako lakse klasifikovati...sta ce jadan... A kada citam Sa-X komentare bude mi zlo i pitam se gdje se ovaj narod nakupio toliko lose negativne energije...i jos vaznije kada ce se i da li ce se to ikad promjeniti... Nadam se da ce bar naredne generacije misliti zdravije i biti pozitivnije!
Ako je jednom (brojem: 1) pomogao - fantastično neka ga još godinu dana u Zetri. Placebo ili ne nije bitno.
otidite vidite kako lijeci slijepe, nijeme, nepokretne... pa onda sudite.. idioti