Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zna li ona beknuti ijedan drugi jezik,kad sam čitao njen frizirani CV pisalo je da se služi engleskim pa nije zgorega da nekad priča i na njemu!!!!
Svaka čast Benjamina!
Bravo!
Mani se suplje Benjka i idi dijeli baklave na Carsiji
Benjamina, stižu li poruke od Bakira preko KCUS-a? ;-)
Bogić Bogićević je ljudska gromada u karakternom i svakom drugom smislu za ovu, hajmo blago reći, političku diletanticu. Više problema napravila nego koristi za ovaj grad. Šteta što su .upci minirali izbor Bogićevića.
e jesi moron. Kakvih problema, jado?
Treba uvest Sarajevo - Tuzla, let svaka 2 sata
jarane ja bi volio Sarajevo-Foča svakih pola sata
Ma jok ba bolje jos koji za pustinju, mozda za Teheran
Teheran je prelijep i jako razvijen grad sa skoro 9 miliona stanovnika, bila bi ogromna stvar imati direktan let za njega. Nažalost, to se neće desiti.
Raj za zene inace :)