Komentari (81)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Benjamina korektna, građani se izborili. Svaka čast u svakom slučaju.
joj providnih komentara. šta je ova konkretno uradila za ove 2 godine? Abdulah Skaka ostaje upamćen po žičari i vidikovcu
Žena kulturna i pametna. Svaka čast.
Poređenje ove ublehašice sa telećim osmijehom sa gospodinom Blumom otprilike oslikava odnos Sarajeva nekad i sad . Danas papci samo dijele neka priznanja jedan drugom , troše pare na svoju promociju i kukaju da im je buđet mali , da nemaju dovoljno uposlenika i slično . Iipična ulizica .
Bravo gradonacelnice
I eto im vala, nek im sad propada tamo pred očima, ne znaju ga ni čuvati, al to ne da Sorojvu nojma šonse
Bravo Benjamina
ma gdje bi to Sarajevo radilo zadnjih 25 godina ste otimali tri puta vise nego sto vam je pripadalo
Šta je Sarajevo uradilo? Ponudilo više para nego kolekcionari iz Austrije u ovom slučaju. Ti ne bi ni pisnuo da je otišla iz Bosne, ovako će ili nastaviti propadati ili otići u staro željezo.
Imala sam bas potrebu nakon ovog komentara da udjem da pregledam sta inace pise ecatz i mogu reci da odavno nisam vidjela iskompleksiraniji i napaceniji mentalni sklop. Nije to lahko nikako. Sretno.
Eto sad ćemo se brinuti šta će biti sa lokomotivom,odjebaus
Citajuci ovo covjek bi rekao da je zaspao u bosni a probudio se u svicarskoj...
Imate i u Capljini jednog tacnije Mogorjelo pokusajte kupiti nema toga sto hercegovac nece prodati za pare
Benjamina uzmite sve sve preselite u to jebeno Sarajevo...
Pa nećemo valjda posustati pred zavidovićanima
Tako im i treba. Bolje je da kod nji propada nego da Sarajlije na njemu zarađuju. Biće Zavidnici sretniji.
Lijepo gradonacelnice ....podrska !!
Ćiro će se negdje već kupiti ali šteta je da ovaj nije spašen od truljenja i propadanja a da lokalna zajednica nije nesto zaradila. Ovako će neko drugi uzeti pare a ovaj ćiro će da ode u zaborav kao i Krivaja.
Razumijem ljude iz Zavidovica sto ne daju, al zar ne bi bilo ljepse da svi turisti koji dodju imaju priliku to vidjeti, jer realno niko nece u Zavidovice otic. Bilo bi jedna od ikona grada dugo vremena ja vjerujem
Ma hajde koga briga, sta se palite. Bitno im da zadrze, imaju pravo na to i sta. Ima Sarajevo ljepota i bez cire. Cemu vise neprijateljstvo nekakvo oko svega, ko da nema dovoljno neprijatelja Bosna. Jos samo gradovi izmedju sebe da se pocnu ponizavati i mrziti zbog lokomotiva. Hajmo malo normalni biti.