Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Danas je obilježena 30. godišnjica pogibije učiteljice Fatime Gunić i njenih učenika Adisa Mujala, Vedada Mujkanovića i Feđe Salkića, na Alipasinom Polju, ubijenih granatom ispaljenom sa položaja Vojske Republike Srpske. JESTE LI BILI, OBIŠLI?!??????
DELEGACIJO, JESTE LI BILI NA ALIPAŠINOM, JESTE LI SE SJETILI?!? ISTI JE DAN!!!!
Jedan od rijetkih spomenika u svijetu koji je podigla jedna drzava zrtvama koje je pocinila armija te drzave. Takvo nesto postoji samo na par mjesta u svijetu, a u regiji, na Balkanu, ne postoji i nikada nece postojati. Gospoda iz regije uvijek imaju primjedbe, ali Bosna je milionima kilometara iznad svih drzavica u regiji! Bravo Bosno, bravo Sarajevo!
Ovoj su instrukcije stizale sa KCUSa u koverti od sultana i sultanije, 100% potvrdjeno
ti svakako nista i ne radis samo se slikas i kezis ko te postavi tu...
Gledaj SDA botine i miša izašli iz podruma
sta je sa mojom ratnom bracom...koji su ubijeni od strane mafijaske sda organizacije...uz pomoc njihovih seva i aida...bivsi diverzant i rvi armije BiH...