Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dok narod skavava od gladi vi zidate bogomolje i trosite milione dolara na \"m.r.t.v.e zgrade\" u kojima nema Boga od kada ste Isusa kao r.a.z.b.o.j.n.i.k.a i revolucionara razapeli vi isti svestenici koji i danas podizete hramove i zivite kao bogovi od sirotinjskih jada.. Sutra je Uskrs/Vaskrs...Pomolimo se Bogu da dodje Isus i da opet \'RAZBACA TRGOVACKE STOLOVE PO CRKVAMA, SINAGOGAMA I DZAMIJAMA\" za kojima vijekovima trguju svestenici sa sirotinjskom k.r.v.lj.u i znojem. Amen Puljicu, prvo moras otesati stomacinu pa onda govoriti o Kristu, klecati na koljenima do krja zivota da bi oprao grijehe i ti i svo vatikansko svestenstvo jer ste pocinili najveca zla u istoriji covjecanstv za vrijeme vase 2000-godisnje tiranije nad covjekom i upisali se kao sotonska religija u istoriju svijeta... A svoje nebuloze ostabi za polupismeni seljacki plebs kojem vijekovima pijete k.r.v. na slamku fariseji i licemjeri..
Zar to nije dan koji slavi budjenje, proljece i kad beduini izvode stoku na svjezu ispasu. Kako to moze biti najtuzniji dan ...?