Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Možemo mi ili bilo ko osuđivati koga hoćemo,kad tužilaštvo i država neće uraditi ništa po sigurnosti građana niti će osuditi na neku strožu kaznu ni ubice ni silovatelje ni kriminalce... Još malo pa ćeš morati lijepo otvoriti vrata kriminalcu,pustiti ga da uđe i izaći iz sopstvene kuće.
Sadakistan, kao i obično, "mudro" šuti. Da je (ne dao Bog) u b i j e n neki imam izvan 24 posto azijstskog dijela varta države, dosad bi bilo jedno 24.219566 huškačkih komentara.
r1Zk8j , [url=http://uinmamherzdk.com /]uinmamherzdk[/url], [link=http://lpbdqnsodvth.co m/]lpbdqnsodvth[/link], http://hkpbljnedovk.com/
Uvijek se govorilo da nije vlast za I3aliju, jer ne zna taj upravljati. Musliman je uvijek bio dobar sluga, a los gospodar. Ne treba vam uraditi nista, jer sve cete vi sami sebi napraviti kada otjerate ostale od sebe. Kada ostanete sami, prepusteni samima sebi, ne znate upravljati i sve gradove u kojima ste vecina i imate vlast vec ste pretvorili u blatnjave kasabe sa nepismenim stanovnistvom, upravo onakve kakve je Austrougarska zatekla kada je dosla u Bosnu. Vasi ljubljeni okupatori kojima ste se tako podanicki priklonili platili su Austrougarskoj da vas zadrzi da vas ne vode sa sobom kad su se povlacili u Tursku. Ni oni vas nisu cijenili, sto se vidilo i kasnije u toku rata tretmanom muslimanskih izbjeglica koje su stavili iza zice u Kirklareli kao zivotinje! Jadni ste kada ne mozete podnijeti istinu o svojem podanickom mentalitetu koji vas vuce u blato tamnog vilajeta gdje god vas se ostavi same sa sobom...
Sta ovdje Biscanin rece da ga ti nazva fasistom? Normalno covjek prica. Kod vecine u bistava su pocinitelji iz poznanstva zrtve. To je svugde tako. Ako je kradja gone wrong, opet se treba traziti i medju onima koji znaju da se ima sto ukrasti. To sa 6500 km prosli put, dajem glavu, su neki koji znaju da se novac prikupljao i da je novac cuvan u crkvi (btw velika glupost, to su odmah trebali na banku staviti). Nadam se da ce se pronaci pocinitelj, ali sacekajmo bas istragu prije pocnemo osudjivati.
ovo je strašno kud ide ova naša država puna ubica,bandita itd itd
Tako naša policija radi kad je neko njima nebitan... A čim je kakav kojeg oni smatraju svojim, "riješe" za dan. Nema gore organizacije od naše policije... Nema bolje zaštite kriminalcima od njih.
Naravno da nisu. To što je u b i j e n general HVO-a Vlado Šantić, prvi među Hrvatima u tom kraju, za tebe je ništa? Nadam se da ti djeca neće dočekati tako nešto kao što su dočekala Šantićeva djeca, banditu fašistički.
"Banjalučki biskup Franjo Komarica kazao je kako se nada da iza ubistva ne stoji pokušaj zastrašivanja katolika koji žive na području bihaćke regije. " Ovo je jako elegantan način da se optužba izrekne, a da se ništa teško ne kaže. Cijenjeni biskupe Komarica, u Bihaću katolici nisu zastrašivani ni 1993.g., pa zašto bi sada. Nesretnog svećenika u svakom slučaju ubili su kriminalci, lopovi i ubice, a koje nacionalnosti to ćemo tek saznati. Ono što znam već sada jeste da su u slučajevima silovanja jedne starice-Hrvatice, kao i skrnavljenja katoličkog groblja prije nekoliko godina, počinioci bili Hrvati. Napad na bihaćko-petrovačkog vladiku u Bosanskom Petrovcu prije nekoliko godina izveli su Srbi. Zato, polako sa ocjenama, optužbama i nadanjima. Ja se nadam da će se jednom suditi ubicama Murata Badića i Vedrana Puljića. Njihova ubistva imala su nacionalni motiv.
Nikom ba više niste interesantni eto policije i neka rješava, mani ubleha.
Ne budali. Žao mi je svećenika kao i onog poštara u Prijedoru. Ubicu-e svakako treba odmah pronaći i dati mu najveću moguću kaznu. Za ubistvo nevinog čovjeka ne postoji nikakav opravdan razlog.
A gdje su sad multietnicari, tj. bivsi bogumili da osude ovaj svirepi zlocin.
@jah a gdje ovdje pečat