Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jeste li bili u Dragočaju Vinko? Da odate pomen srpskih žrtvama. Onima koje su poklali poglavari katoličke crkve, sa ustašama iz NDH. Za jedan dan je poklano 2315 ljudi, od kojih je 551 bilo dijete. Ako hoćete da se živi fino i u dogovoru u ovoj s*ebanoj državi, onda moramo da se sjetimo svih koju su stradali, i kazniti sve koji su pravili zlo. Neko će reći da ja puno serem, a ja ću mu reći da puno glup.
Sta je tek druga strana morala radit, kad je uspjela ucinit od nasih da postanu zvijeri...
Lijep gest dobrih ljudi. Koliko se sjećam kardinal je dežurao i u muzeju. Znači javno je dao svoju podršku ovim kulturnim institucijama. Za razliku od onih koji pojma nemaju ni gdje im je Arhiv, ni muzej ni pozorište, a svi lafo neki urbani i kulturni tipovi. Bravo kardinale!