Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
MA daj kada ga uhapsite upucajte ga, đžubre jedno dosta nam je sramote i straha od ovih krimanalaca, koji su u svojim matičnim zemljama dno dna. A onda bi trebalo upucati one naše domaće kretene , koji su radi sitnih ličnih interesa dopustili da nam nanesu toliko štete, da nas etiketiraju ko zadnje primitivce i teroriste.
Da se ne krije kod karanane. Karanana je hrabar, sigurno mu on pomaže.
sto mislis da je covjek srbin ako misli da treba govno arapsko roknut pa do kad ce neki od nas bosnjaka kao majmuni vjerovati stoci arapskoj koja samo kalja obraz nase bosne i hercegovine svaka cast dobrim i postenim ljudima ali ovakvu bagru i treba odradit kao sto covjek rece \"pri opiranju hapsenju\"
@nX a sta ce mo sa tobom i ovim tvojim glupim komentarima. cuj ubiti, o srbine, ovo te caca ovako naucio
To ne treba hapsiti,nego \"ubiti pri opiranju hapsenju\"