Komentari (285)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kablovima ga Fuade.
Dogodine Tifu i Macu saljemo, da razvuku crtu. :)
Tako je kad birtija određuje pjevače i kompozitore. Zaradite ljudi, organizirajte festival za pjesmu Eurovizije, malo uložite, puno zaradite, ako je BHRT nesposoban neka organizaciju takvog festivala povjeri timu menađera koji znaju još kako organizirati i zaraditi. Neka takav festival bude šansa mladim talentima iz ZMBT kakvih je BiH prepuna i konačno kompozitorima pa neka se ljudi potakmiče, ko će bolje, pa neka najbolji idu na Eurosong, a ovako prvo flaša u glavu pa žica, uz očajnu pjesmu.
ovaj je haman dobro iskaran u glavu! ova zemlja je jaka.
a jest gadan hebo sve svoje ruzno...
Tasnicom hin Fudo !
ona zica je sve upropastila i mozda gareroba koja je bolja uspotu
Karamatić lopov (11th, 104 points) 8 mjesto iz televoting
Croatia- KARAmatic Serbia-KARADzorde BIH- KARAkostigne
na stage-u, ili bolje receno to je bio nightmare stage, bilo je svega, peškira, vehabijskih repera, kurava na celu, debelih preljubnica, etno domacica u pozadini..svega je bilo..promenada ziva.
servis na kojem danijela mijatovic cita vijesti i ne zasluzuje bolje.ni za pet recenica nije u stanju da se pripremi niti da je pripreme.
yebo vas eurosong idući put ćemo poslati glumce pa da nešto odglume na sceni nekada se gledao prvenstveno kvalitet pjesama, pogledajte samo neke nastupe iz 70-80ih, kada je samo pjevač bio u centru pažnje. I samo se u Bosni još raspravlja o eurosongu
RAZVUČENA ŽICA JE VELIKA GREŠKA: Sa simbolom podiljenosti je propast na Eurosongu bila zagarantovana, iako je pjesma bila odlična. Iz tog treba izvući pouku.
Gasi mjesalicu i motaj kablove.
Mario napusi se kurca
Zicom ga fuadeee