Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
gdje to ima da pjevač vodi poljoprivredno preduzece?? poserem se na ovu drzavu...
E viđu brčina u Super Maria, je.. li te Lijanović i Radom za BOLJITAK! SVI STE U GLAVU UDARENI!
Da Bog dragi sacuva, pa zar se jos nisu dogovorili oko ovog Butmira .
Karahasanovic je bio pripadnik VF. Prošao je na konkursu jer je imao vezu u kabinetu HS. VF je morao napustiti "dobrovoljno" jer je bio podnio zahtjev da dobije plaćeno odsustvo radi vodjenja oca na liječenje u inostranstvo. Umjesto odlaska radi liječenja išao je sa svojim bendom na turneju po Z Evropi. Koliko je pametan dokazuje to da je odmah nakon povrtaka učestvovao u TV emisiji i reako gdje je bio. MO FBiH mu je ponudilo džentlmenski sporazum da podnese zahtijev za raskid Ugovora da ne bi dobio otkaz. Ovo je samo jedna od njegovih "poštenih epizoda iz života"
Nisu ministri vlade Kantona krivi su su im veliki tovar stavili na leđa, ali su krivi što se nisu ogradili od titule "expert".
78 glasova dobio glup ko krampa koga da on vodi jadni mi.
kako mogu konji i krave zajedno
Šta se ovo pakuje prosvjetarima u Kantonu Sarajevo, nema im plaće do iza nove godine, a to znači i da im je i formalno pokradena jedna plaća. Hoće li zaštrajkati dok nije polugodište nastupilo, a trebali bi, fakat ih prave konjima...
Lijanovićev poštenjačina...HaHa...
ko ove likove iz crtanih stavlja na funkcije uopste
Apsolutno nisam iznenadjen. pljackaju nas preko 20 godina i zatvorili su vec mnogobrojne firme a vi ljudi samo nastavite glasati za njih
ko zna koliko su porodica doveli do ruba egzistencije