Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma kakvo suđenje, zna se da je kriv, dajte da mu mi napravimo osudu, samo ga pustite da prohoda ferhadijom. Koji je to licemjer, pravi onaj četnik, vlašina.
@NELE ....hoce hoce kako da nece.....taman da ga smjestite gdje mu je odavno mjesto, a poslije ga mozete svi zajedno zapisati ne bi li vampir ozivio !!!!!!
Karadzicu crni ticu,goveda za tobom ricu,,sta se sikiras doces ti svojim govedima iz Haga,al ko Milosevic,zato uzivaj u blagodetima zatvora
RADOVANE ZAPISAJ ME !!!!!!
BAR 0-0 ARS
Karadzicu, Dabicu, ili kako se vec zoves-nisi trebao bjezati i sakrivati se. Sto nisi odmah otisao kad su te ljudi zvali, a ne ti nazdravljao sopstvenom pisacom \"pobjedu? Koji si ti moron! Nije tebe trebalo u Hag nego na Ficibajer i pustiti da te komarci na smrt izujedaju! To je tebi kazna. Fuj!
Njemački magazin \"Der Spiegel\" i berlinski list \"Die Welt\" donose tekstove o tome da je haški optuženik Radovan Karadžić, za vrijeme svog čudotvornog liječenja, još kao doktor Dabić, pio svoj vlastiti urin! Zar jos pijes sopstveni urin.
ih akademik jesi zapjenio, da nisi bijesan
CETNICKU VAM MAYKU FASISTICKU, YEBO VAM RADOVAN UZU I SIRU FAMILIJU I ROD SPRSKI KRVOLOCNI. SMRDSKA REPUBLIKA JE GENOCIDNA TVOREVINA, A JADOVAN, MLATKO I SKILJA SU KRVOLOCI I BRUKA SRPSKO NARODA. KOLJEVIC JE MOJ CACA.
@reklama dje se ovo ima kupit?
srpski brend DABIC URIN
Za nele i Veritas,POSELAMI te predsjednika genocidne tvorevine u 6 m2 u HAG-u,Nije on vas odbranio vec Dayton
PA OVA ZVIJER GUSLARSKIH KRVOLOCNIH SRPSKIH UBICA JE VISE NEGO JEDNA MIZERIJA , GENOCIDNI BLJAK!!! NE CEKAT NA PRESUDU VEC DAT OVOM SRPSKOM MONSTRUMU PISOPIJI POD HITNO PRESUDU! SVE NJEGOVE ZRTVE CEKAJU ADEKVATNU PRESUDU!
Merhaba....evo pazarni dan pa se ja....malo....spustio....u grad....
http://www.facebook.com/pages/Pipo/114970478518469?v=feed&story_fbid=115519785130205#!/pages/Pipo/114970478518469?ref=mf fun page za pipu!