Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Daj da i ja posvjedocim o snajperskim aktivnostima u vojnickom polju, gledao sam najmanje 10 ubistava i jos toliko ranjavanja u ulici na vojnickom polju. Snajper je bio u skoli za sljepe, ali jeisto tako bio i u domu za stare.
Heroj raso na sudu a pacijenti mu (necu reci slobodni-teska je to rijec) u genocidnoj.
nedaj se Raso!
@ DOBRINJA SANJAJ KEEP ON DRAMING
Radovane :D ti si sve samo nisi srbin :D 500 godina primanja nije malo . ti si veca poturica nego ja :) svi su vas guzili, i to nemali broj puta... bugari, turci , vidim ima i madjara u znacajnom broju... Znaci sljedeci put kad kazes daa si Srbiin , prvo se sjeti svoga BRKATOG pradjeda (TURCINA) i svoje prababe \"SRPKINJE\" u krevetu sa Turcinom :D kad to svarish, onda mozemo pricati ko TURCI . DO TADA, dok se ne osvjestis i shvatis da si veca poturica nego ja , nemamo sta pricati :D i zna se koji je najduzi pornic u istoriji covjecanstva ;) ? srbija 500 godina pod turcima :D HAHHAHAHA
E mošnjaci,bolešnjaci,u pamet se dajte.Sva vaša nesreća je u tome što su vam preci promijenili vjeru,od Srba postali \'\' muslimani\'\' ;pa i ako su se odrekli Pravoslavlja,nisu nacije.Srbi ste bili,Srbi ste i ostali. Ali,vama je lakše staviti 5 metara u dupe,nego 1 centimetar u glavu.Vi ste otpad,kog niko ne želi u svojoj blizinu.Jednom izdajice,uvijek izdajice.
Pa hoce li iko ikad da kaze da nisu ratovale \"muslimanske\" i srpske snage vec Armija Bosne i Hercegovine sa pobunjenim srbima? Na kraju ce ovaj bolesnik i zlocinac da predstavi svoje zlocine kao \"odbranu\" od necega??? Dokle vise, u pm....
KREPAĆEŠ TI U HAGU KO I TVOJ PRETHODNIK IZ SRBIJE. ETO TE OSUŠIO SI SE KO KRMEĆI PRŠUT, A DRUGI MUZU RS. DOKTOR (PSIHIJATAR) A BUDALA ! !