Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nije on optuzenik vec tacno tako kako je i napisano ZLOCINAC !
pitajte da li bi \'\' Zločinac Radovan Karadžić \" kur.ca ?
Krajnje je vrijeme da se nas Srbe prestane poistovjecivati sa crnogorcima. Svi vicu da smo mi Srbi krvoloci, genocidasi i ovo i ono. Nije tacno! To su crnogorci. Da nabrojim samo neke od njih za cije zlocine optuzuju nas Srbe. Milosevic, Arkan, Karadzic, Mladic, i lista se nastavlja. Nebi da me razumijete pogresno jer ima i medju nama Srbima losih ljudi. Ali zlocine koji su pocinjeni u ime tako zvanog srpstva su organizovali i pocinili crnogorci. Ako je nekome za utjehu ti isti crnogorci su pobili nas Srba nebrojen broj od \'45 pa na ovamo.
sto se tice zlocinca bio i ostao obicno iskompleksirano durmitorsko seljance. toliko je normalan daje izupao i izmucio grad koji ga je odskolovao i dao mu hljeb u ruke.sto se tice njegove pozicije shvatam ga u potpunosti i njegove frustracije sarajevom.za sarajevske sive eminencije strucnjak sa durmitora je bio i ostao ono sto sam vec naveo na pocetku.druze on je jednostavno imao kompleks sehera .ako znas sta je to.2 grada u bih imaju taj status evo vec 500 godina.
francek i zvaljo su vec zaginuli. steta sto nisu sacekali pa da ih sve sude. triumvirat monstruma meni lijepo daleko odatle
zlocinac nesto trazi...metak u celo mu je od mene,nek ga dovedu u sarajevo
ŽIKU MU CEFA
Neka hajde to uradite ali prvo ga posaljite u Sarajevo garantujem da nece ni do stupske petlje ziv doci.
MA PUŠTAJ TI NJIOVE PRIČE TI OSTANI ĐE JESI . TI IDEŠ U ISTORIJU, A MI IDEMO NA PEČENJE KOD RADOJKE .
ZALUD RAŠO DOKTORIJA TVOJA ZAHEBA TE NEPISMENOST MOJA ! ZALUD RAŠO DOKTORIJA TVOJA ZAHEBA TE NEPISMENOST MOJA ! ZALUD RAŠO DOKTORIJA TVOJA ZAHEBA TE NEPISMENOST MOJA ! ZALUD RAŠO DOKTORIJA TVOJA ZAHEBA TE NEPISMENOST MOJA ! ZALUD RAŠO DOKTORIJA TVOJA ZAHEBA TE NEPISMENOST MOJA ! ZALUD RAŠO DOKTORIJA TVOJA ZAHEBA TE NEPISMENOST MOJA ! ZALUD RAŠO DOKTORIJA TVOJA ZAHEBA TE NEPISMENOST MOJA !
sta srbin i jabuka imaju zajednicko??? dobro izgledaju kad vise na grani !!!
turneja
xavi,on se nagledao sarajeva ali onoga pravog dok je postojalo,bio je prominentni gospodin dr tj psihijatar kome su se klanjali i uvlacili u dupe,sam je otisao kada mu se htjelo jer je vidio sta ce se napraviti od nekadasnjeg grada,sada mozete lajati ali vas je lijecio godinama pa i poslije odlaska drzao pod terapijom zvana SOK hehehehehehe,sada neka vas torabi lijeci
srbe na vrbe
Mrs u kavez i nijedne
pa ljudi,metak je najeftiniji,1 KM pa njega je ko kera trebalo ustrijeliti,pa ko ga on zajebava,psihopata!