Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ZVJERI SERBSKE GENOCIDNE, KRVOLOCNE PRIMITIVNE...!!! SVAK NORMALAN BI SE STIDIO SVOJIH ZLOCINACKIH DJELA SAMO SE VI SERBI VAMPIRI PONOSITE A I U ISTO VRIJEME NEGIRATE ...!!! SJEME VAM SE ZATRLO ZA SVA VREMENA...!!! SERB===KILLER...!!!
@HERCEG BOSNA hajde ne dipr, niko ne spori da je bilo zlocina i zrtava na svim stranama, ali je cinjenica da su bosnjaci najvise stradali, govorim o civilima, i cinjenica je da je nad bosnjacima izvrsen genocid
Poslije svega sto sam dozivio u BiH-prije rata,na pocetku rata, slusao o ratu i slusao i citao izjave i razne optuzbe ucesnika rata na sve tri strane, sa punom odgovornoscu i ciste savjesti tvrdim: DA NIJE BILO MLADICA I NJEGOVIH BRANITELJA -SRBA NE BI NI BILO U BiH DANAS[pola bi ih bilo pod zemljom pola u raseljenistvu] Karadzica nikada nisam gotivio.,pa ni danas-ali mu skidam kapu za mudrost i hrabrost,patriotizam i ljubav prema Srpstvu.
Jadovan Karadzic - Stoka.
RS će se ukinuti do Juna. Vojno politički vrh RSa je u Hagu, i biće osudjen. Automatski RS se ukida. Slažem se sa Andrejem Nikolaidisom, da je u Boriku bio atentat to bi bio istorijski iskorak za srbe. Nažalost, još veoma malo srba razmišlja svojom glavom već slušaju nacistu Urineja. Ali na svoju štetu dugoročno, samo to oni ne kontaju.
za @realista Da li znas gdje sada zive Srbi iz sela:Milotina,Pravila,Baucala,Podgradje, Luke,Stojkovici,..Focanska Jabuka, zatim sela;Bogovici,Baholje-vise sela,Ilovaca -vise sela,Mirjevici, Glecevo,Kamen itd-Goraski okrug. Da li znas je li ziv NEKO U SASICIMA?
Sto vi znate slagati to ne zna niko,,to je izgleda kod vas genetski urodeno...
Za vrijeme gradjanskog rata u BiH,posebno i Istocnoj Bosni ,gde sam i rodjen nije bilo \'\'etnickog ciscenja\'\' kako stranci nazivaju pomjeranje stanovnistva iz bezbedonosnih razloga.Tamo gdje se stanovnistvo razdvojilo mirnim putem Srbi na jednu stranu-muslimani na drugu,nije bilo mnogo ubistava.Tamo gdje se stanovnistvo nije na vrijeme razdvojilo [zbog toga sto to nisu htjeli ,jer su im komsije obecale sigurnost] kao npr. u selu Bukvica-Ilovaca-Gorazde, gdje su komsije muslimani obecali zastitu Srbima ,a nakon nekoliko dana dosli i sve ih pobili do zadnjeg-april 92 god Slicno se desavalo i muslimanima.Moja uza i sira familija je odmah s pocetka rata napustala vjecna ognjista ivise se nikada nisu tamo vratili -[ vise od 10 Srpskih sela],ali su bar ostali zivi.
“Mi Srbi lažemo da bi smo obmanuli sebe, da utešimo drugog; lažemo iz samilosti, da nas nije strah, da ohrabrimo, da sakrijemo svoju i tudju bedu, lažemo zbog poštenja. Lažemo zbog slobode. Laž je vid našeg patriotizma i potvrda naše urodjene inteligencije. Lažemo stvaralacki, maštovito, inventivno.” Dobrica Ćosić: clan SANU, u svom romanu “Deobe”
Ceto-smrd je us.rao od straha...ne smije smrdski junak da prizna ono sto je cinio...nema mu.da...kao i svi smrdski junaci. Junaci su nad djecom, zenama i starcima...i nigdje vise. Ma sta reci...smrdo cet.nik...genocidas.
Znam licno toliko slucajeva da su civili, i to ne vojnosposobni muskarci vec zene, djeca, starci usmrceni u vlastitim kucama. I to na samom pocetku rata. Ovi koji su izbjegli, \'\'bjezali pred smrdskim snagama\' kako Karadzich kaze\', da to nisu ucinili isto bi zavrsili. Sto njih niste ostavili u svojim domovima da zive ako ste samo bili u sukobu sa Armijom BiH? Protjerati i one koji nisu fast enough pobiti je bio Smrdski cilj.
To si ti pomjesao sa Smrdima, vi se ne kupate.
ukinuti genocidnu smrdljivu tvorevinu!
srbo srbine... mani zamucivanja vode ovdje sa Vresom, Mostarom, Kiseljakom i Zenicom!! nI Vares , ni HVO ni Mostar itd nisu PROBLEM niti dijalog ovog kometara!! UPRAVO : Karadzic, tvoj Mladic, Arkan, Sreberinca, Sarajevo i svi masakri su ovdje glavni predmet smrbo smrdine jedan!! a ti se prestavljaj kao hb koiko hoces m*** ti j***m
\"morate znati da BOSNJACKI narod vodite u potpuni nestanak\" pokusavas negirati ono sto si vec planirao prije no li je rat i krenuo i prava je steta sto se ljudi tako civilizirano, uljudno i kulturno odnose i komuniciraju sa durmitorskom ZVIJERI.
smiješno od admina
@HERCEG-BOSNA gospodine HB za tvoju informaciju i znanje bošnjaci jesu napali vareš i nakon ulaska u isti izvršili su svirepo ubistvo 7 hrvatskih civila ili vojnika na cijelom oslobođenom području. mjesec dana ranije snage HVO-a iz vareša zajedno sa jedinicom apostoli iz kiseljaka i jedinicama HVO-a iz kaknja su izvršili zločin nad bošnjačkim civilima u Stupnom dolu, a svo bošnjačko stanovništvo iz vareša je zatvoreno u srednjoškolski centar, gdje su premlaćivani i mučeni. oko dvadesetak pripadnika armije r bih je bio zatvoren u prostorijama stare želježničke stanice gdje su mučeni raznim sredstvima, a dvojica su podlegla mučenjima. kakvu su torturu doživjeli za vrijeme vladavine HVO-a u Varešu, čudo je kako po ulasku u vareš bošnjaci nisu pobili sve što su zatekli