Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
UN Promatrac = cetni.cko brljavo go.vno.
Hehehe...500 tenkova iz Srbije..smanji ribu malo covjece.. Da si rekao 500 NATO razrorazne gvozdjurije i aero-flote pa da ti covjek malo i povjeruje....a ovako kada sanjas pokri se cebetom i po glavi, da ti te gluposti ne izlaze van nje.
Evo stara ti puca po savovima kad joj ja micem .. znas
to što je UN promatrač svjedočio ulasku najmanje 500 tenkova iz srbije u bosnu, u samo par mjeseci \'95 godine je ok stvar ?
TREBALI SU PUSTITI DA NAS SVE POBIJETE SA ORUŽIJEM KOJE SMO I MI PLAĆALI 50 GODINA. A VI PRISVOJILI. J.E.B.E.M. TI M A M U Č.E.T.N.I.Č.K.U. ŠTO NAS NE PUSTIŠE JOŠ SAMO 5 MINUTA DA RIJEŠIMO SA G.O.V.N.I.M.A. ZA SVA VREMENA. NEGO ZAUSTAVIŠE NAS KAD STE PUCALI PO SVIM ŠAVOVIMA.