Komentari (137)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
DOVOLJNO JE BILO KAD SE 2006 VRATIO I UNAZADIO BIH 15 GODINA!!!!! NEMOJ SE VRAĆATI ALLAHA TI!!!!!!!!!
hahhhaha povratak otpisanih :D
Da oce i Bakir ovako malo nestati pa nek povede sa sobom i Lagumdziju i ovog Avazovca..
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Sve su Haretu podmetali da je prodao zaljezaru za marku o ono na kraju zeljezara radi i prodata za 120 mil.evo sada Lagumdzija otisao u kuvajt a ljudi mu rekli fino neka si dosao spremni smo za saradnju ali ovu trasnu je dogovorio Haris S. Tuga boje se nepismeni politicari i likovni kvazi umjetnici provjereni krimosi Harisa oni mogu pokucati na vrata keljemendiju i turkovicu od ceka mi nemamo koristi samo propast. Definitivno fali covjek ovakvog kalibra na politickoj sceni ima moj glas i moju podrsku. Sve mi je poskupilo za 40% od kako je ovaj polu svijet usao u vlast . Molim Allaha da se Hare vrati samo on i nekolicina nesto vrijede u ovoj usranoj drzavi .
Vrijedi moj qrac.Zbog njega smo izgubili teritorije oko Mrkonjić grada jer se zayebavao sa Miloševićem.Toliki Krajišnici izginuli dok su oslobodili Mrkonjić grad,a on ga u zayabanciji sa Miloševićem izgubio i time razdvojio sadašnji USK od tijela srednje Bosne.Ko ne vjeruje neka pogleda emisiju"Smrt Jugoslavije".Tvoj Hare je obična štetočina zajedno sa još nekima koji su nas nagovarali da šetamo (a ne da trčimo) kako bi nas oni sa brda lakše pogodili.I ne samo oni i ovi crveni i ovi tornjaci (što imaju toranj),Svi su lopovi i govna.I ti si neki mozak,yebo te on.vodi ga kući ženi,a nama je vlado 20 godina i još plivamo u govnima.Dajmo promjene...
nikad u vecim problemima, jos nam samo taj govnar fali! neka hladi jaja u bosforu, nama ne treba !
Protekle četiri godine pokazale su nesposobnost postojeće vlasti na svim nivoima. Stranke na vlasti koje su ranije prstom upirale u SBiH kao ključ svih problema, sada su pokazale svu svoju nesposobnost. Harise, vratite se i spasite nas pokušaja od lidera!!!
Hare je pogrijesio u dvije stvari: 1. PRVA JE SVAKAKO STO SE OKRUZIO KONJIMA I KORUMPIRANIM IDIOTIMA 2. STO IZA NJEGOVIH RIJECI NEMA VOJNE SNAGE, A ZASTO JE NIJE BILO HARE, ZASTO JE ONA ZAJEDNICKA, A POLICIJA NIJE. HARE AKO CITAS OVO, AKO SE VRATIS I USPIJES, IZA VELIKIH RIJECI STOJI UVIJEK VELIKA SILA, ARMIJA!
ZA SDP, SDA SBB, DF, NS SMECE, VRATITI CE SE HARE I JEBAT VAM NA IZBORIMA MATER.
SDP, SDA SBB, DF, NS SMECE SE NAJVISE UTRTA HARETA! TO JE FENOMENALNO KAKO GA SVI PATOLOSKI MRZE UKLJUCUJUCI TU I CETNICKE BARABE. AKO GA TO SARAJEVSKO SMECE MRZI PA JEBEMU MORA DA TIP NESTO VRIJEDI.
Najbolji političar u BiH. Prvo je virio onome iz zadnjice, nakon toga ga izdao registracijom svoje stranke. Sjećam se da su svi koji su prešli kod njega u to doba bili šikanirani, otpuštani s posla, bilo je i fizičkih obračuna. Nakon toga je te svoje članove ubacio u vlast sa istim tim koji su ih šikanirali. Pretvorio je svu društvenu imovinu u državnu, od koje većinom država nije imala ništa, samo pojedinci. Obično ga nije bilo po 4 godine, izvirivao je iz rupe jedino pred izbore, nakon poraza opet je nestajao na 4 godine dok nije pobjedio. Nakon zadnjeg poraza opet je nestao i evo ga opet uskrsnuo pred izbore. Njegovim dolaskom dodik produžava mandat.
Jedini pravi politicar u BiH!
Ova drzava i narod u njoj je.................cudo......
kao u kreka -banovici:)))) ova smjena komentatora mi je malo draza od one prosle. xP
o ne
seronjo...nikada nisam bio sretniji nego kada sam ga vidio u Aleji ambasadora. Poslao sam ga u neku stvar :)
Samo nam jos ovaj peder treba.
ako silajdjic prihvati to je po meni za pozdraviti.
Pa nije nešto da me briga, al Silajdžića nije bilo evo 4 godine i šta nam je to bilo fantastično bolje bez njega u SBIH? Boga mi nešto realno kad skontam nikad nam nije bilo gore! Ove igrarije oko formiranja vlasti, niko ni skim, a svako sa svakim, SDP, SDA... SBB isl..
mb82....... Kako te nije stid podržavati ovaku moralnu spodobu kao što je Haris......