Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ODAKLE KEMI KAPURU STAN U JEVREJSKOJ ZGRADI KOD KATEDRALE OD 115M2 U ULICI EDHEMA MULABDICA 1/1?
Ptredstava za naivne i široke narodne mase, vrlo dobro medijski spinovana. Ovo je kriminal, ali sitni, nema bitnih igrača sa leđima, koji pripadaju vrhu močnih stranaka i koji su godinama krali i kradu sudbinu i perspektivu svih mladih i svih građana koji nisu dio tih klanova. Neka se pozabave kladionicama, mahinacijama u Upravi za Indirektno oporezivanje, uvoznicima automobila sa lažnim fakturama i Euro 1, bankarskim mešetarima, a ne slučaj praviti od OTPISANIH.
Samo Ceričku u hapsanu, ima da kuja pjeva ko Zaim rahmetli.
hapsi pljackase prevarante i korumpirane lesinare...oduzeti im kriminalne imovine...u svakoj ulici ima najmanje po jedan...u odredjenim elitnim naseljima su vecina...
padat ce čuskije !
sve je ovo samo reciklaža....
Krivični zakon dozvoljava osumnjičenim da ostanu do 3 godine u prtivoru, koliko može trajati istraga. Mislim da je potrebno da Alija ostane u pritvoru sve doke seodbjegli Lejlica, brat Mirsad i TJELOHRANITELJ BILJANE PLAVŠIć kao vođe hobotnice ne jave u pritvor ! da bi se istraga mogla zaključiti i njihovim izjavama !