Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Familiju mu lopovsku!
Rješenje Kantonalnog suda u Bihaću glasi: Sud se oglašava nenadležnim u ovom predmetu. Tužilaštvo USK se upućuje da optužnicu protiv optuženika podigne pred sudom u Kuala Lumpuru :))
Kupilo G-O_V_N_O sudsko vijece. I zena mu biva sudinica u istom sudu. Farsa nevidjena . Blamaza drzave i prdacina od pravosudja. Sudinci valjao pa mu vraca ovako. U pravoj drzavi bi najmanje dobio 10 godina a ona bi frcala na cestu gdje joj je i mjesto. Ma fuj.
Nadam se da ce se ramatrati i krivicna prijava iz Turske koja je dosla u MUP USK i gurnuta u ladicu. Jak je Hamdo na USK, a na federalnom nivou ga mozda iscupaju slucajni prolaznici i ostale kolege....
razmatrati.....za jedno 15 godina kad to zaživi kod nas napokon.
Heh evo ja sam nadlezan
Ove raznorazne šprdnje od sudova ti dođu kao podsticaj da nastaviš da kradeš i baviš se kriminalom.
super, ima Vrhovni sud... samo hapsite kmerska govna lazljiva lopovska