Komentari (87)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Majku vam *****, stoko sarajevska korumpirana
Sudiju koji je odlucio da nema osnova za zadrzavanje u pritvoru zgaziti sleperom na autoputu.
ako nista trebalo je, za primjer sledecim pomagacima
Pored ovakvih sudova i tužilaštava, samo nam preostaje da uzmemo pravdu u svoje ruke!!!
Sve ko fol neko nesto radi, a rezultati se nigdje niti vide niti cuju. Samo lopovluk i korupcija se moze i vidjeti, i primjetiti i cuti.
Sve ko fol neko nesto radi, a rezultati se nigdje niti vide niti cuju. Samo lopovluk i korupcija se moze i vidjeti, i primjetiti i cuti.
Bilo bi dobro da ovi, sto su pusteni na slobodu, jednog dana zgaze dijete nekog sudije ili tuzioca pa da kazu...kud sam te pustio smece jedno.
Periferna stvar je tko su pomagaci. Dodje ti prijatelj i kaze vozi me negdje, zuri mi se i sutra u novinama procitas da je napravio neki zlocin. Kako dokazati da si znao o cemu se radi. Bolje da ste vi na vrijeme raspisali potjernicu i efikasnije kontrolisali granice, opravdali bi povjerenje, a ujedno biste drzavi ustedjeli vrijeme i novac. novac
Nikakvo mjenjanje ustava ni zakona nama nece pomoci,dokle god sudije i tuziteljstvo salju ovakve poruke javnosti .Na ulazu u ove institucije treba da pise Kriminal se isplati.Cak i da neko nekog zakolje u sudnici ovi nasi bi rekli da nema osnova za privodjenje,uz obrazlozenje "Senada nisam ja ruka sama poletila".
narod mora uzeti stvar u svoje ruke..od ovakve drzave i drzavnih organa nema nista
Razlozi za pritvor: Ako se krije ili postoji opasnost od bjegstva, ako postoji opasnost da će uništiti predmet ili će uticati na svjedoke, ako postoji bojazan da će ponoviti krivično djelo, ako je učinio djelo za koje se može izreći kazna zatvora 10 i više godina. Dakle ne postoje razlozi za pritvor, oni dakle nisu oslobođeni djela jer će im se suditi u redovnoj proceduri. Moramo malo naučiti zakon
Baš tako. Sud se drži zakona. Zadržavanje ništa ne mijenja.
Tresla se gora rodio se miš
Omar je oslobodio Dodika da ne oslobodi ovu grupu kriminalaca
Bitno je da sud postoji za obicne smrtnike koji su duzni par markica za nesto, za ljude koji su nesto sitno pocinili da prehrane svoju djecu,,,Kod nas nema pravde dok ne uzmes svoje ruke zub za zub,,,,,
Dodik mirno spava zbog Omara šta mogu onda ovoj bijednoj grupi kad ih Omar brani
aferim sta drugo reci...kad bi vama djecu poubijao jedan manijak ...divljak..kabadahija volio bih da vas vidim...stvarno bi volio!
Znači Suad Nišić zvani pišonja ostaje na slobodi