Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ccccc brines se da izguras nekako bolest a onda i ovaj problem...
ma samo nek za narkomane ima terapija. majku vam lopovsku. pa da bolesni ljudi se zezaju oko refundiranja.
Znaš li uopšte kako se finansira naš Zavod za alkoholizam i druge toksikomanije i kako se nabavlja Metadon, koji je jedan od lijekova koji se koriste najviše? Zašto lupaš ovdje bezveze i dovodiš u pitanje liječenje osoba koje, kao i svake druge bolesne osobe, trebaju lijek? Kakve to veze ima sa citostaticima? Ocrni samo nekoga drugog, prebaci lopticu i svako ko je totalno neinformisan kao ti će stvoriti percepciju da ovo stvarno neku vezu ima.. Ima,isto koliko i podatak da je slijetanje na Mjesec vezano za ovo sve.. ccc.. Imaš na netu sve podatke, informiši se ako već daješ mišljenje.
svake godine u KBZ nedostatak citostatika... Zašto?
Zato sto je uprava bolnice ku*ac od ovce, znam licno jer stanujem preko puta bolnice, a pola zgrade su mi doktori iz bolnice, neki od njih kucni prijatelji, pa kad dodju i s roditeljima pricaju, saberem dva i dva..
mislim da je to krajnje opasno jer nedostatkom citostatika ljudski životi su u pitanju a ne klikeri...
PRIKAŽI ODGOVORE (4)