Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
u njemackoj je max. kazna za jedno krivicno djelo 25 godina ! amra je u pravu. Meiwes je imo dozvolu svoje zrtve... zato MOZDA samo 15 god.
ima li kakvih debeljuca na ovom forumu..ako ima nek se jave na moj mail [email protected] druzenja i razmjene postera i recepata
njam njam njam mljac mjac...
Ma sve u svemu, covjek nije normalan!
Armin Meiwes za predsjednika
Da je nama jedan takav pa da pojede nase politicare.A vi sto se cudite procjenama kazne,odnosno njene visine niste mi jasni.Pa zar mislite da je Evropa savrsena,ma sve tzv.velike evropske zemlje se kriju iza demokracije.
TravelBiH vam nudi najjeftinije cjene avio karata iz SAD! 1 800 319 9291 wwwTravelBiH.com
jebem ti familiju ja bi te odero smrdo jedna
kazna je tako niska jer Meiwes ima na video kaseti dozvolu svoje zrtve da ga isjecka i pojede. obojica psihici, jednom je bio zivotni san da nekoga pojede, a drugom da bude pojeden - nasli se ljudi(internet cini cuda) :)
papci jedni vidite da se jos ne zna. pise fino prema procjenama se ocekuje 15 god, jos se ne zna dok ne zavrsi sudjjenje
Informacija je pogresna! Ovog kanibala ocekuje dozivotna kazna zatvora a ne 15 godina! Tako bar pise u njemackim novinama!
e vala stvarno se dokazuju...cim izadje iz zatvora pojest ce ih jos jedno pet....cuj samo 15 god...pa jesu li oni normalni
15 g zatvora. to ti je demokracija.bravo Evropa.