Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@mehaga onda nista,sta ako je lezo,ito je za ljude,ko je bijo u ratu treba mu sve oprostit,obecali su nami patrijotama para a mi glasamo za njiha,sve fino i kulturno
A šta ako je (ne do bog) ležao u zatvoru zbog krađe ?
Ljud;i kakva palica takva stanica, pa sami smo krivi i do nas je koga biramo zato nemoj te da se žalite nego na izbore izađite i menjaj te vlast
Da nije ovakvih zakona nebi ni bila ovakva BiH. Ove zakone su i pravili i usvajali za sebe bas ti kriminalci .
Svidja mi se clanak. Dajte jos ovakvih stvari i javno pisite i podsjetite narodne mase ko vlada ovom zemljom i ko nas vodi u nepoznato.
pa najveci krimanalac u bosni i hercegovini milorad dodik je na funkciji pa ga niko ne hapsi ni tuzilastvo optuzuje, sta li radi po cio dan sudija cavka, cese mu-dasca po cio dan? ili je nominaran da stiti dodika?
ono mi imamo jedan aerodrom
J.e.b.a.c.e nas evropa! Svaki dan smo sve nakardadnija zemlja. Rade nam sto pozeleze, kao auta auta kad testiraju na crash test. :( Niko se protiv ovoga ne zali. TUGA JAD I CEMER. Jos malo pa cemo moci i hanibale birati za predsjednika.
\"a ako se protiv nekoga vodi bilo kakav sudski postupak za privredni kriminal ili je optužen za ubistvo koje nije u vezi sa ratnim zločinom, prema Izbornom zakonu BiH, dozvoljeno mu je da se kandiduje za bilo koju funkciju.\" Pa mamaru vam natakarim, je bem vam porodicu svima redom.
i treba tako,ko bise onda mogo kandidovat,sta smo se nahapali donacija i uzeli mita a sve pod plastom patrijotizma