Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Smije li bilo ko opkladit se iz Nase stranke u 1.000KM da ce ovaj covjek pobjediti, ne smije, evo ja se kladim u 1.000KM da nece biti medju prva tri. Ni sama Nasa stranka ne vjeruje u vlastite kandidature. Da vidimo sljedeceg kurbana kojeg ce isturit.
Nasa Stranka najbolji ljudi,jedini u BiH koji nesto vrijede..
Mora se priznati da je klix glasilo nase stranke, osim pred izbore kad im sda i sdp dadnu para pa zaborave sve druge. Sto Govori dovoljno o klixu. Nego ova teleca glava je osvjezenje u redovima nase stranke, pored one aljbanke cudic i njenog oca kosovca, pedje smrde kojovica i bezimenog graza.
prepisivao ispite na saobracajnom fakultetu znam ja, cak je jedan i od mene prepisao
dobar momak mlad skolovan
Najnovija epizoda Lud Zbunjen Normalan https://youtu.be/Z3VZrcu4clM
Stari mu bio u SDA stranci i dugi niz godina direktor BH AIRLINES-a koji je totalno unistio svojim profesionalnim rukovođenjem. Sad bi i sina da uvali negdje da tko isto radi. Ko ne vjeruje neka progugla internetom i provjeri ko je bio JAŽIĆ Senior i sta je uradio i na koji način je uzeo milione maraka i pronevjerio sto se moglo pronevjeriti u BH Airlinesu. Ostavio dugove, firma otisla pod stecaj tako da sad vise i ne postoji. I jažic je taj koji je unistio i otjerao TURKISH AIRLINES.
e, jbg..hvala sto si nam to napisao... znaci, ljudi NE GLASAJTE za ovog momka
@tuzlak458 tuga, nema covjek kome vise da vjeruje. cega god da se dotaknemo, upropastimo.
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
ako je ozbiljan momak, prvo ce pricati sa stanovnicima te opstine i vidjeti koji su njihovi 'stvarni' najveci problemi