Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samir baš zgodan! Sretno!
Nažalost, svi da se udruže nemogu da skupe ni pola glasova Kolđe. Kod njega je kasa opštine i rai kako mu volja. Jedino udužena ljeica u opštini može nešto da uradi. No, kako su frustrirani ( NS) na svoju ruku, DF na svoju, a SDP tek, onda je SDA glavna. SBB nije, jer je već prokužena kao prirepak, pa će tako i proći!
Jos jedan Kurban te glupave Nase stranke, u koji ni oni sami ne vjeruju. Ti iz Nase stranke stvarno maktretiraju narod svojim nafuranim glupostima. Jasno je, Nasa stranka je ekspozitura SDA-SBB lopova, sa zadatkon da razbije gradjansku opciju. Dokazite da nije tako.
Evo stranke koja će srušit radikalnu islamsku mafijašku bandu SDA +SBB .
...Nesto mora da se mjenja i da se cisti...Vrijeme da je se krene naprijed. Krenite sa malim korakom tako sto cete glasati za mlade ljude kao sto je Samir...
Klix glasilo Nase stranke Dok im para ne zafali pa ce ici u sdp i sda da se cesu Kao i ftv i bht Nezavisni dok lovu ne potrose, poslije bi narodu na pleca da uzjasu i da pretplatu uzimaju
Za njega necu glasati sigurno.
mlad covjek sretno