Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vodite je sebi ,da bude i kod vas da neko vrijedi u Bosni.
ovo je poruka kandicke hrvatima i bosnjacima.....
vama izgleda nije jasno na koga je red da osudi svoje generale eto jos jednog izgovora da nas nikad ne prime u eu
BABUNI ja sta ste. Nije mi jasno kako to ranije niste skontali
bolje crnce nego srpce
Opet nam ovo Srpce doveli da nas ono uci pomirenju, a jesmo i mi babuni od naroda ccc
Samo da se zna da nisam uzimao doping
Jos jedna kalastura se javlja,samo sada Srpska ,a juce je bila Bosnjacka-Natasa i Hanka. E, j.e.b.e.m ti i drzavu i naciju kja svojim kalasturama, na koje posten covjek nebi ni pljunuo,daju prostor u novinama.
jedna od rijetkih osoba koja nesto vrijedi u Srbiji
"Suđenja za ratne zločine u skladu s tim protokolom, vodit će se u zemlji gdje osumnjičeni, odnosno optuženi, ima prebivalište, što podrazumijeva rješavanje problema nedostupnosti velikog broja optuženih za ratne zločine, a s obzirom na to da nema izručenja među zemljama u regionu." Trebalo bi biti izrucivanje u zemlju gdje je ZLOCIN i pocinjen!Zalostno,koliko ima prodanih Bosnji izdajica na vlasti u BiH,zalostno!!
siptari smrde ko kuga
Imao je shansu NATO 1995-pa 1999.g ...,da natjera ...serve.....,neznamo zasto nisu ...!
nek je na stolu uvek hrane i pica zivele ideje marka obilica