BiH bogatija za novi centar nauke
4
Kampus SSST-a na 10.000 m2 svečano otvoren u Sarajevu
Komentari (243)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pitam havera neki dan \"j.e.bo. majku odakle G.tolike pare\", kaže meni haver:\" šta ti je ba, nije ni devedesetdrugu potrošio\"
Pretpostavljam da ovdje može samo elita \"učiti\".
umjesto to sto ste uzeli novo auto na lizing mogli ste upisati fakultet, pola grada voza bjesna auta, a kuci jedu makarone bez icega.. ne moze i jare i pare
ovo je odlicna vijest..bice aBd jos ustanova namjenjene obrazovanju jer jedino sto ovaj narod moze izvuci iz krize i zatucanosti, nemorala, primitivizma, ogranicenostijeste obrazovanje...a ulagati u svoje znanje mislim da bi trebao biti prioritet svakom iole razumnom bicu koji misli praviti svijetlu buducnost... a samo ne mogu da shvatim da uzimamo od zapadne kulture sav ovaj nemoral i izopacenost a ne uzimamo za primjer njihov nacin razmisljanja sto se tice obrazovanja. naime ljudi vec po rodjenju svog djeteta imaju otvoren racun na koji stavljaju novac (pa bilo to 10 il i 1000 eura mjesecno) a koji ce biti namjenjen obrazovanju njihove djece u buducnosti. to je stvarno odlicno i veoma pametno :) a koliko omladine danas potrosi na kafe, cigare, nocne izlaske i taksije, pa tako svaki dan u godini (koja je to gomila bacenih para), od tih para mogu platiti Harvard a ne nase univerzitete ;)
@Armijac Fraza zlatke kasike dolazi od Alje i SDA, prvi put se culo preko radija u Sarajevu 1994 kada je Aljo uvjeravo muslimane da je ovaj rat neizbjezan i potreban za bosnjacku Bosnu i da ce nakon rata muslimani jesti zlatnim kasikama. Proslo je skoro 20 godina i jos uvijek bosnjaci cekaju na zlatke kasike.
Bela Tarr je genijalac.
sad ce i keljmendi da pravi svoj univerzitet:)
ZA SVE VAS KOJI KAZETE DA NE VRIJEDI KAO INSTITUCIJA I DA SU STUDENTI RAZMAZENA DERISTA: BUJRUM, GANIC DAJE STIPENDIJE ZA NAJBOLJE STUDENTE.. VI SA DRZAVNIH FAKULTETA KOJI STE TAKO PAMETNI, UPISITE I DOKAZITE SE!!!!!!!!
Kamups se nalazi na Ilidži, do RVI bazena, a ne u Hrasnici kako je napisano u članku...
Podržimo mladog talenta iz Bosne - Amar Jašarspahić Gile http://www.youtube.com/watch?v=4Lzc9ojAKMs
haj i ođe vrtite pare ko na fitu
Umejsto da nam svaki univerzitet izgleda ovako, izgledaju samo ovi privatni sagradjeni od haram para. Kad smo narod u dusi p...e (bez izuzetaka, ukljucujuci i sebe) i niko ne smije dignut se na proteste i demonstracije. U drzavama daleko bolje sredjenim od nase studenti se za probleme daleko manje od nasih dizu u desetinama hiljada po protestu. Nek je ovako bolje nismo ni zasluzili. Ovo je skola za buduce vladare BiH, to su vam buduci ministri i direktori drzavnih firmi. tako se stvara nova klasna segregacija drustva. Sistematsko zaglupljivanje drustva.
Treba da se Sandjak obrazuje.. Gdje si Celo, da ovo sredis....Nek se obrazuju; neka se zaposljavaju; skola i diploma privatnog fakulteta ne cini covjeka........ Covjek se rodi kao i gospodin... Slazem se sa onim na pocetku 4 tacke. liz, pusenje, stranka karijera.......... To i ide... opet bespotrebno pranje novca; a sve se para nema.... Da nisu od MMF-a* Kazu, tolik oje novca doslo,da se citava BiH mogla sravniti i ponovo izgraditi....Koje pametan a ima para, ici ce vani studirati, a ne ovdje!
Pozdravljam ovo. Koliko znam na ETF se mora poloziti prijemni ispit a ovdje treba poloziti pare. Znaci ona buranija sto ne moze poloziti prijemni na javnim fakultetima a imaju pare mogu se komotno upisati ovdje. Da, postali smo zapad. I jos nesto, gospodin Ganic ne bi trebao biti rektor ovdje. Osoba koja je osumnjicena za ratne zlocine ne bi trebala imati ikakvoga kontakta sa obrazovanjem i edukacijom. No, svejedno ovo je dobro, svakako bolje od crkava dzamija i ostalih zatupljujucih institucija.
gov.na pokrenite proizvodnju i poljoprivredu,,,sta mi imamo od zgrada i trgovačkih centara osim što nam uzimaju pare
kad poč.ne ra.t je.banje maj.jke je sasvim logično ovima lezihljebarima što misle da ću ja mirno gledati da ima platu 2000km kao da je nešto bolji od mene a to sve od mene iz budžeta
SVAKA ČAST Čestitam Ko ovo razumije razumije a ko ne razumije za badava mu objašnjavati ne treba gubiti vrijeme. Žao mi je što ima toliko negativnih komentara. Sta je potrebno uraditi u ovoj državi ili na ovom prostoru da bi bilo pozitivno komentirano?