Komentari (197)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Iskljucili ton da narod ne cuje istinu pu drzavo ko te vodi i za koga su se ovakvi ko ovaj covjek borili i ginuli!
Neshvatam ovako razmisljanje. Ako si se borio to ne znaci da trebas da se boris i u miru, sta sad treba neko da te izdrzava do kraja zivota. Ko ce to da placa ako svi odemo u penziju jer smo se borili?
i sta sad bakir treba da sitni svoj milion?.....idi begaj....nije se bakir borio za tebe
Gledam kako dižu dvorce, zaboravili su na borce!
Birali ste gledajte. Jedino mi je zao ovog ostalog napacenog naroda koji ima ispravno misljenje za razliku od ove zatucane teladi.
imal đe dobrog masnog bureka da počastim ove policajce
Nije lako ovim Alijinim bojovnicima.Otac nacije im obecao cijelu Bosnu,a na kraju zavrsise sprcani ko telad u rezervat od 23%.A i taj rezervat im opusosi babin sin uzduz i poprijeko,a ovecavao zlatne kasike.Rokni se i spasi svijet fundamentalisto.
Fino je nedavno BAkir poručio radite konačno za narod a ne za sebe ! Ali negdje je u stranačkoj transmisiji došlo do ZASTOJA :))) A ti si jarane samo kolaterlana šteta. KAd se ti zakolješ, niko se neće ni počešat po debel naduldurenoj guzici :(
Ti si kukavica i jad a ne borac. Što ne rokneš prvo nekog ko je zaslužio. AL ne vojnika ili policjaca nego ko nije za vrijeme rata bio ni vojnik ni policajac a sad je Bog u BiH :( I KO JE ODGOVORAN ZA TVOJ BIJEDAN POLOŽAJ. Ima tih imena koliko hoćeš ! JA ne znam da je ijedan TItov borac htio da ga uroka poslije rata , a tvrdite da su živjeli KO BUBREG U LOJU ! Što je sasvim razumljivo. AKo ni ti to ne želiš znači DA TI JE U STVARI SUPER i prestani više maltretirati opštinsko vijeće !
a ovi sto se cude kako se nije snasao za 20 godina.imam osjecaj da rade u drzavnoj sluzbi.mozda posta,telekom,elektroprivreda i sl.mozda kao portiri i tako nesto.
nezahvalna naroda.ko zna sta covjeka sve natjeralo na ovo.podrska za covjeka iako smo ratovali na suprotnim stranama.HVO
idi bakiru jer te njegov babo u uniformu bacio. od njega trazi da malo zagrabi iz one vreće zlata. juče bakir reče da prestanete govorit da vam je prije bolje bilo jer ga to nervira. kaze to nije istina
nista mi nismo bolje ni zasluzili
ako bi dosao u ovakvu situaciju TNT na sebe pred Bakirovu kucu.
Muka ga natjerala.
novalicu guzim ti kcerke
Jako mi je zao sto ovo moram reci al nema nama rahatluka bez novog rata...
kako nece,metak u celo i na mjestu rahat
Kakav bolestan narod, zasto se nigdje ne pise o vehabiji koji je dosao u Rajlovcu sa pistoljem i prijeto da hoce da ubije 10 vojnika za osvetu Omeragica. Sve je to zadojeno mrznjom, jedino da dodju Rusi ili Ameri, oni bi nas spasili.