Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Covjek ima Tursko porijeklo.Procitajte samo pocetna slova njegovog prezimena.
znaci dodik je iznad ustava da odredjuje ko je hrvat a ko ne????? emil vlajki je hrvat - slavo kukic nije???? :p
kraljevina ZAKON!!!!!!!! www.royalfamily.ba
FORMIRACE SE VIJECE MINISTARA IAKO TO I C.E.T.N.I.C.I. I U.S.T.A.S.E. NE ZELE
bez imalo želje da ikoga uvrijedim , jedna od NAJLJIGAVIJIH osoba koje sam vidio u svom životu.
Ne znam zašto je nekima toliko stalo da određuju predstavnike iz drugih naroda. Ako Hrvati imaju svog kandidata s većinskom izbornom voljom, treba uvažiti i podržati. Sve drugo vodi samo u inat i još gore stanje.
MALI kalaba se umislio da i on nesto odlucuje u Snsd-u
np gospodo, nastavili ste se baviti pitanjima koja vas se ne ticu tako da samim tim zadirete u drugi entitet nad kojim nemate nikakvu nadleznost - sem krivnju za napravljeni genocid. kako god bude, rs tone u sve vecu dubiozu, i umjesto da izglasate covjeka da proba nesta promjeniti uovoj zemlji, produzujete sopstvenu agoniju. za 8 godina ce za predsjedavajuceg biti biran srbin pa cemo vidjeti onda kako ce se to implementirat!! naravno ako bal.ijski sda opet ne proda naciju i cast!!!!! _____________ SMRT FASIZMU