Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako ovaj klix mrzi i provocira Bošnjake to nema u niđe na svjetu...sto objava o dodiku danas
hihihihi pustio ga i Vucic niz vodu a kamate dosle na placanje, pa hajvanu jedan nisi ni prvi ni poljednji kojeg je Vucic iskoristio pa otreso ko slinac.
GENIJALCINO,sve znas. 😂😂😂😂
Dodik uvek podržava Vučić i to svi znaju.
Srbe na v
Džaba se vadiš, ovo dovodjenje ljudi nećemo zaboraviti. A to guranje para, tako smo gurali pare i u CG pa propevaše pesme Tomsona. Znam sve vas srbe do zadnjeg dinara isti Milo.
Ovaj je ko tuka bez glave ....samo da ostanemo smireni i bez tenzija dok ga ne maknu...pamet u glavu i jedni i drugi a Bogami i treći...
Mile, jesu tebi komšije Šukale? ( Prezime Šukalo)
Zabite to drvce vepru iz Laktaša u pakaš...samo bi malo zakolutao očima i rekao Schmite fekalijo ...😂😂😂😂
Gluposti zaista, Dodika i Vučića ovakve šarene laže neće posvadjati sigurno.
šuknem im gospođama.
Naravno da Dodiku odgovara da je u Srbiji na vlasti SNS i Vučić zato što jedino uz ovu vlast može da bude siguran da će se čuvati mir i ulagati u projekte bitne za razvoj gradova i bolji život ljudi, a Vučić će uvek da nadje način da pomogne srpski narod.
Srbi sa obe strane Drine su jedinstveni. Borićemo se zajedno za razvoj Srbije i Republike Srpske.
Ne uvažavate vi mile narod u Srbiji da uvažavate ne bi išli da glasate u Srbiju
Baju za preCednika sviiih srbaaaa!!!!🤮🤮🤮🤮
Dodik je nelegalan jer je pokr'o glasove na izborima. Toliko o nelegalnim predstavnicima. Tačka.
Otrest ce ga Vucic ko slinu posto mu je teret samo takav , ova seljacina iz lijevce polja se digla i misli da je bog i batina a ustvari mali mis mekinjas
Za tebe je Tesla glupan!
Što ovaj napada Pilata sad kad je gusto