Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
trebali ste jos samo napisati bice snijega pa da nosamo kofere odjece sa sobom kolko vidim sve ce mi trebat u toku dana ;)
Bit ce suncano, moguca kisa sa susnjezicom, ponegdje i led, manja sansa za cunami... efekat staklene baste na jugu... prognoze danas.
za vikend se očekuje 45 stepeni. i to 22 ubsubotu i 23 u nedjelju
Vrijeme će biti sunčano, s tim što će stalno padati kiša, grad i bit će grmljavine. Pa stvarno, odakle vadite ove naslove i tekstove?
Da hoce vise bajram proci,ove moje jaranice ne piju za ramazan glume mi nesto,a cim dodje bajram zovu me na rakiju...presmijesno sto jes jes...piju s menom 11 mjeseci skoro svaki 2 dan..i onda dodje ramazan i onda ne piju?jel mi moze taj fenomen neko objasniti i jel se moze tako poigravati sa vjerom?ja to nikad nisam ganjala niti cu..i ne glumim i ne skrivam se iza vjere kao mnogi..kao sto se huligani sakrivaju iza fudbala...
Treba zakonom zabraniti koristenje rijeci "Bajram" ovdasnjim kafanama.